BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,83
ALTIN 2.415,85
HABER /  GÜNCEL

Kırklareli hava durumu kar gece başladı

Kırklareli hava durumu meteoroloji son durum yayınlandı. Son hava durumu raporlarına göre Kırklareli 'nin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur başladı. Hava sıcaklığı eksi derecelere indi. Kırklareli 'de 14 Şubat Çarşamba günü sağanak yağış görülecek. Hafta boyunca sıcaklıklar düşük olacak.Gece buzlanmaya aman dikkat

Abone ol

Kırklareli hava durumu son meteoroloji tahmini geldi. Kırklareli 'nin yüksek kesimlerinde dün geceden itibaren karla karışık yağmur etkili olmaya başladı. Hava sıcaklığı eksi derecelere indi. Kırklareli 'de 14 Şubat Çarşamba günü sağanak yağış görülecek. Hafta boyunca sıcaklıklar düşük olacak.Gece buzlanmaya aman dikkat. Kırklareli 'de bugün hava sıcaklığı -1 derece olacak.

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatı ve güneydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Sivas, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile Antalya'nın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Adana ve Osmaniye'nin kuzeyi ile Kahramanmaraş'ın batısında öğle saatlerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Çankırı, Nevşehir, Kayseri ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının azalarak kuzey, batı ve iç kesimlerde mevsim normalleri civarında, doğu kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif kuvvette eseceği tahmin ediliyor.