BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.308,24
HABER /  GÜNCEL

Baba-oğul ağaçta asılı bulundu

Kırklareli'de bir aile trajedisi yaşandı. Kavga eden kadın evi terketti. Gözü dönmüş baba hunharca bir eylemde bulundu

Abone ol

Kendisini terkeden eşine kızan baba 10 yaşındaki oğlu ağaca astı, sonra da kendisini asarak hayatın ason verdi.

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bir kişi ve oğlu, asılarak ölmüş halde bulundu.  Şahsın, 10 yaşındaki oğlunu astıktan sonra intihar ettiği sanılıyor.

Olay, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Lüleburgaz ilçesinde bir halı fabrikasının ortağı olan 36 yaşındaki Şadan Altay, kısa bir süre önce eşi Şerife Altay ile kavga etti. Bir yıl önce de eşiyle kavga edip babasının evine dönen Şerife Altay, yine 10 yaşındaki oğlu Kaan Altay'ı da yanına alarak babasının evine döndü.

BANA DÖNMEZSEN OĞLUMUZU ÖLDÜRECEĞİM

2.20120707141040.jpg
Altay ailesinden geriye çocuklarının sünnet düğününde çektirdikleri bu fotoğraf kaldı.

Eşi Şerife Altay'ı arayıp sürekli ölümle tehdit eden Şadan Altay, 2 gün önce oğlu Kaan'ı eşinin evde olmadığı bir vakitte kaçırarak kayıplara karıştı. Olay sabahı eşini telefonla arayan baba Şadan Altay, iddialara göre eşine "Bana dönmezsen önce oğlumuzu, sonra da seni öldüreceğim" dedi. Bunun üzerine anne Şerife Altay, polise giderek oğlunun kaçırıldığını söyledi. Polis her yerde halı yıkama fabrikasına ait panelvan minibüs ile oğlunu kaçıran baba Şadan Altay'ı aramaya başladı.

ÖNCE OĞLUNU SONRA KENDİNİ AĞACA ASTI

İlçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan Eski Bedir köyünde tarlasını kontrol etmeye giden bir çiftçi, tarlasının kenarındaki ağaçlık alanda panelvan minibüsün yanında ağaca asılı 2 cesedin olduğunu gördü. Cesetleri kontrol eden çiftçi, durumu jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptığı incelemede cesedin Şadan Altay ve oğlu Kaan Altay'a ait olduğunu tespit etti. Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının inceleme yapmasının ardından cesetler ağaçtan indirildi. Olay yerinde inceleme yapan savcı, gazetecilerin olayı görüntülemesine izin vermedi. Jandarma ekipleri, gazetecileri olayın yaşandığı araziden uzaklaştırdı. Cesetler, incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

"OĞLUMU ÖLDÜRECEK"

Polise oğlunun eşi tarafından kaçırıldığı dilekçesini veren anne Şerife Altay'ın yakınlarına, "Bu adam oğlumu öldürecek. Onu arayın bulun" diye sürekli ağladığı ifade edildi.

BİR ZAMANLAR BÖYLE GÜLÜYORLARDI

uuuu.20120707142857.jpg