BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,16
ALTIN 2.323,52
HABER /  GÜNCEL

Kırıkkale hava durumu saatlik güncel rapor geldi!

KIRIKKALE'de kar yağışı başladı meteorolojinin saatlik hava durumu tahminleri tuttu. Kırıkkale'de sıcaklıklar 5 derece birden düştü beklenen kar yağışı gece başladı. Son meteoroloji raporlarına göre Kırıkkale'de asıl kar yağışı yarın yani 26 Aralık çarşamba günü etkili olacak. Kar yağışı Kırıkkale'de haftasonuna doğru etkisini azaltacak.

Abone ol

KIRIKKALE'de gece başlayan kar yağışı etkisi yer yer arttırarak devam ediyor. Meteorolojinin Kırıkkale için yayınladığı 5 günlük haritalı hava durumu tahmini tuttu ve şiddetli kar yağışı başladı. Sıcaklıkların 5 derece birden düştüğü Kırıkkale'de asıl kar yağışı yarın görülecek. Haftasonuna doğru kar yağışı etkisini azaltacak. 

2018 yılının son haftasına Türkiye balkanlar üzerinden gelen yoğun kar yağışı ile giriyor. Asıl etkisi bugün görülecek. Cumaya kadar kar, tipi ve yağmur etkili olacak. İstanbul da yılın ilk etkili kar yağışını görülürken Ankara'da da yoğun kar bastıracak. Meteoroloji sitesinden alarm yayınlarken ünlü meteorolog Profesör Doktor Orhan Şen de twitter hesabından açıklamalar yaptı. İşte haftanın hava durumu ve beklenen kar yağışına ilişkin ayrıntılı bilgiler.

METEOROLOJİNİN KAR ALARMI : Meteoroloji İşleri Müdürlüğü resmi sitesinden 'alarm' verdi. Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve karlı hava dün akşam saatlerinden itibaren kuzeybatı kesiminde etkili olmaya başladı. Hava sıcaklıkları Salı günü ülkenin kuzeybatı kesimlerinde, Çarşamba ve Perşembe günleri ise iç ve doğu bölgelerinde 8-12 derece azalacak.

12 SAATTI 8 DERECE DÜŞECEK : Meteoroloji Profesörü Orhan Şen twitter hesabından kar yağışı ve soğuk havaya karşı herkesi uyardı. Şen, kar yağışının özellikle Anadolu'nun iç kesimlerinde etkili olacağını söyledi. Meteoroloji profesörü Şen"Anadolu'da kar daha fazla ve Cuma gününe kadar var. Bolu'dan Kayseri'ye hat çekin doğusunda yoğun kar var. Anadolu'da kar özellikle ulaşım açısından İstanbul - Ankara yolunda etkili olacak. Yarın sıcaklık 12 saatte 7-8 C düşecek. İyi giyinin akşam trafik olur üşütmeyin" dedi.

NEREDE NE ZAMAN KAR VAR? : Meteorolojinin haftalık raporuna göre salı günü Trakya, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde başlayacak olan kar yağışı 3 gün devam edecek. Perşembe günü kar yağışı oğuya doğru hareket edecek ve cuma günü kar bitmiş olacak. İ