BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.311,63
HABER /  GÜNCEL

Kırgın Çiçekler 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırgın Çiçekler 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırgın Çiçekler yeni bölümde neler yaşanacak? Dizinin yeni bölüm fragmanını ve son bölüm özetini haberimizden izleyin.

Abone ol

Kırgın Çiçekler 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırgın Çiçekler'in son bölümüne Songül ve Güney'in kavgası ile Kader'in ailesine olan tepkisi damga vurdu. Peki Kırgın Çiçekler yeni bölümünde neler yaşanacak? Kırgın Çiçekler yeni bölüm detayları ve son bölüm özeti haberimizde...

KIRGIN ÇİÇEKLER YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanını internethaber.com'dan izleyebilirsiniz.

KIRGIN ÇİÇEKLER 54. SON BÖLÜM ÖZETİ

Defne, gizlice DNA testi yaptırdı. Neriman, ağzını sıkı tutması karşılığında Nazan'dan para aldı. Durumu öğrenen Feride, Neriman'ı köşeye sıkıştırdı.

Mert, Songül'e aşkını itiraf etti. Durumu öğrenen Güney, Mert'le büyük bir kavgaya tutuştu. Songül'le, Güney aşkı bitme noktasına geldi.

Banu, erken doğum riskiyle hastaneye kaldırıldı. Annesini ziyarete gelen Kader, kardeşinin para karşılığı başka bir aileye verileceğini öğrendi.

Defne, Cemre'nin herkese evlatlık olduğunu söyleyeceğini düşünerek korkunç bir plan yaptı.

KIRGIN ÇİÇEKLER KONUSU

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCULARI

Özgür Çevik
Toprak
Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar
Feride
Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz
Eylül
16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız
Songül
16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.



Hazar Motan
Cemre
16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Çağla Irmak
Kader
16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor...

Aleyna Solaker
Meral
16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.