BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.310,05
HABER /  MEDYA

Kiraz Mevsimi 24. bölüm Öykü'nün babası geliyor

Kİraz Mevsimi 24. yeni bölümü yine çok heyecanlı. Yıllar sonrası Öykü'nün babası ortaya çıkıyor. Ayaz Öykü'yle yüzleşebilecek mi?

Abone ol

Kİraz Mevsimi 24. yeni bölümü yine çok heyecanlı. Yıllar sonrası Öykü'nün babası ortaya çıkıyor. Ayaz Öykü'yle yüzleşebilecek mi?

Öykü’nün hayatına girecek davetsiz misafir Öykü’nün hayatını nasıl etkileyecek? Ayaz geçmişinde yaşadığı acıyı Öykü’nün önüne koyarak Öykü’nün gerçeklerle yüzleşmesini başarabilecek mi?

Burcu bir yandan kendi ayakları üstünde duracağı yeni hayatıyla savaşırken bir yandan da arkadaşı Öykü’ye destek olmaya çalışır. Kurduğu bu yeni hayatta İlker ve Sibel Burcu’ya destek olacaktır.Şeyma ve ailesi arasında kalan Mete, babasının tepkisi karşısında şaşkın ve umutsuzdur. Mete’nin kararı ne olacak? 

kiraz-mevsimi-2.jpg

Olcay, Öykü’nün şirkette yükselişini herkesin ona olan sevgisini kıskanır ve Şeyma’yı Öykü’ye karşı kullanmak ister.Öykü yıllar sonra karşılaştığı davetsiz misafire, kardeşi Cem’in duygusallığına yenilerek daha fazla karşı koyamayacaktır. 

kiraz-mevsimi1.jpg

Öykü ve Ayaz arasındaki ilişkinin arkadaşlıktan öte olduğuna inanan Burcu, Öykü’nün son hamlesiyle büsbütün şaşıracak. Ayaz, bu beklenmedik durum karşısında nasıl bir tepki verecek? 

23. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızkulesi’ndeki sürpriz gece Ayaz ve Öykü aşkında beklenmedik gelişmelere neden olur. Ayaz eski hayatına dönmek için çabalarken, Öykü herkesten ve her şeyden uzaklaşır.

ki̇raz-mevsi̇mi̇-1.20141212122916.jpg

Girdiği bunalım sonucu işinden olma, okulundan atılma tehlikesi yaşayan Öykü’nün kahramanı yine, onun telefonlarına dahi çıkmayan Ayaz olacaktır. Mete, Şeyma’yı baba evine götürür. Ancak bu geri dönüş, özellikle Burcu için beklenmedik sonuçlar doğurur. 

ki̇raz-mevsi̇mi̇-2.jpg

Burcu-Emre’yle, Sibel- İlker’le bozuşurken; kadınlar bir kız gecesinde, erkekler de bir erkek gecesinde eteklerindeki tüm taşları dökerler. Öykü, Ayaz’ın ona hala aşık olup olmadığını anlamak için, kız gecesinde Sibel’in ona verdiği taktikleri gün boyu uygular. Mete’yse Ayaz ve Öykü’yü bütün gün birbirine kenetleyecek bir buluşa imza atar.

ki̇raz-mevsi̇mi̇-3.20141212122953.jpg

Bu arada Sibel, Burcu ve Öykü, yan yanayken eve, kimden geldiği belli olmayan özür mesajlı bir çiçek, herkesin kafasını karıştırır. Çiçeği yollayan gizemli kişinin ortaya çıkmasıysa, Öykü’nün hayatını birden bire değiştirecektir.

DİZİDE NELER OLDU?

Kiraz Mevsimi'nin son bölümü çpok heyecanlı. Ayaz ile barışmak için her yolu deneyen Öykü 22. bölümde kendini affetirebilecek mi?

ki̇raz-mevsi̇mi̇-1.jpg

Derin tarafından kaçırılan Öykü’nün izi bulunur. Öykü’nün İtalya’ya gitme olasılığı yüzünden Ayaz’la aralarına giren soğukluk devam etmektedir. Mete şirketle ilgili kötü haberi Şeyma’yla paylaşır; yaşadıkları evden çıkmak durumunda kalan ikili, bir süre çok sürpriz bir ismin evinde kalacaktır.

ki̇raz-mevsi̇mi̇-3.jpg

Bu arada Rıza Şeyma’yı arayarak kafasını karıştırır ve onu zor duruma düşürecek bir teklifte bulunur. Monika, Önem ve Öykü rekabetini kızıştıracak bir proje fikriyle gelir. Diğer yandan Mete şirketi kurtarmak için Ayaz’ın karşısına beklenmedik bir çözümle çıkar.

ki̇raz-mevsi̇mi̇.jpg

Öykü’yse kendini Ayaz’a affettirmek için çabalarken; iş hayatındaki yeni pozisyonundan ötürü aldığı ağır sorumluluklar ve onun dışında gelişen aksilikler, Öykü&Ayaz aşkının önüne yeni engeller olarak çıkar. Bu aşk, tüm bu engelleri aşabilecek mi? 

 KİRAZ MEVSİMİ'NDE NELER OLDU?

Öykü’yle Ayaz kavgalıdır. Öykü çok üzgündür. Ayaz ise Öykü’ye çok kızgındır. Derin’in Öykü’yle ilgili söyledikleri yüzünden hırsını alamayan Ayaz, Derin’e hesap sormaya gider.

kiraz-mevsimi-.jpg

Mete de Ayaz’la birliktedir. Herkes Sibel’in evine davet edilir. Bu davete Şeyma, Derin’i de getirir. Ayaz, Derin’le ilgili herkesi şoke edecek bilgileri ortaya döker.

kiraz-mevsimi-20.-bölüm-1.jpg

Derin, gittikçe köşeye sıkışır. Öykü, Şeyma ve Derin ortadan kaybolurlar. 

kiraz-mevsimi-21.-bölüm.jpg


KİRAZ MEVSİMİ'NDE  NELER OLDU?

Öykü’nün sürpriz bir misafiri vardır: Monika Sessa! Öykü, onun tasarımlarını değiştirmenin bedelini ödemekle karşı karşıyadır. Öykü'nün en büyük destekçisi yine Ayaz olur. Ayaz'la Derin, Öykü'ye yardım etmek için kıyasıya bir yarış içine girerler.

kiraz-mevsimi-19.-bölüm-2.jpg

Şeyma, yaşadığı zorlu zamanların ardından küllerinden yeniden doğar. Mete’ye karşı eski ilgisi olmayan Şeyma, artık Önem’in kanatları altındadır. Değişim rüzgarları Şeyma için esmeye başlar. Monika'nın gelişiyle Öykü ve Önem düşmanlığı yeni bir boyut kazanır. Monika’nın Öykü’yle ilgili verdiği son karar, herkesi şoke edeÖykü’nün sürpriz bir misafiri vardır: Monika Sessa! Öykü, onun tasarımlarını değiştirmenin bedelini ödemekle karşı karşıyadır.

kiraz-mevsimi-19.-bölüm-3.jpg

Öykü'nün en büyük destekçisi yine Ayaz olur. Ayaz'la Derin, Öykü'ye yardım etmek için kıyasıya bir yarış içine girerler. Şeyma, yaşadığı zorlu zamanların ardından küllerinden yeniden doğar. Mete’ye karşı eski ilgisi olmayan Şeyma, artık Önem’in kanatları altındadır.

kiraz-mevsimi-19.-bölüm1.jpg

Değişim rüzgarları Şeyma için esmeye başlar. Monika'nın gelişiyle Öykü ve Önem düşmanlığı yeni bir boyut kazanır. Monika’nın Öykü’yle ilgili verdiği son karar, herkesi şoke eder.

FOX TV'nin neşeli dizisi Kiraz Mevsimi bu akşam 18. bölümü ile ekranlara gelecek. Öykü ve Derin, ünlü bir markanın sahibinden iş alırlar. Peki sevgililer barışacak mı?

Öykü ve Derin, ünlü bir markanın sahibinden iş alırlar. Monika Sessa markasına ait olan kıyafetlerin fotoğraf çekimi için Öykü, kendi lisesinde bir konsept ayarlar.

Ayaz, Öykü’ye destek olur. Ayaz ve Öykü’yü bir arada gören Derin sinirlenir. Ancak ne Öykü’nün, ne de Ayaz’ın birbirlerinden uzak kalmaya niyetleri yoktur. Ayaz ve Derin’in ise, gözle görülür ilk rekabeti başlar. Öykü, geçmişiyle ilgili Ayaz’a bir itirafta bulunur.

Ayaz, öğrendiklerinden çok etkilenir. Öykü’yü, herkesin tanık olacağı büyük bir sürpriz beklemektedir. Şeyma, fevri bir kararla kendi başının çaresine bakmak ister. Ancak, çok ağır bir bedel ödemekle karşı karşıyadır.

AYAZ ÇILDIRIR!

Ayaz’a sinirlenen Öykü, Derin’le çalışmaya başlar. Ayaz da Öykü de kendini haklı görmektedir. İkisi de birbiriyle konuşmaz.

kiraz-mevsimi-17.-bölüm-1.jpg

Mete’yi, Gizem’e kaptırdığını düşünen Şeyma, Gizem’le ilgili çok önemli bir bilgiye ulaşır.

kiraz-mevsimi-17.-bölüm-2.jpg

Öykü, Burcu ve Sibel plan yaparlar. Uzaklara kaçıp, erkekler olmadan dağıtıp eğlenmek isterler.

kiraz-mevsimi-17.-bölüm-3.jpg

Aynı planı Ayaz, Emre ve İlker de yapar. Kadın dayanışması ile erkek dayanışması karşı karşıyadır.

16 BÖLÜMDE KİRAZ MEVSİNİ'NDE 16. ÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Öykü, yaşadığı sıkıntıların ardından güzel bir güne uyanır. Evlerini geri almışlardır. Artık yapması gereken sadece çalışmaktır. Derin’in iş teklifini değerlendirir.

kiraz-mevsimi-16.-2.jpg

Derin ve Öykü birlikte bir gün geçirirler. Ayaz'ın ise onları tek başlarına bırakmaya niyeti yoktur. Şeyma, Mete’nin kendisini aldattığını düşünür. Düşmanı olan bu kızla tanışmak ister. 

kiraz-mevsimi-16.-bölüm-1.jpg

15. BÖLÜMDE KİRAZ MEVSİMİ'NDE NELER OLMUŞTU?

Öykü, çizimleri değiştirip, defilesini baltalayanın Şeyma olduğunu öğrenir. Öfkesine hakim olamayan Öykü, zararlı çıkar. Bütün defile, Öykü ve Şeyma’nın kavgasına herkesin şahit olmasıyla mahvolur. Evini geri alamayan Öykü, başka bir kötü haberle sarsılır. Çıkarıldıkları evlerine yeni kiracılar taşınır. Ayaz ve Öykü, kiracılardan kurtulmak için türlü oyunlar kurarlar. Öykü, defilede olanlar için Önem’den özür diler. Öykü’yü affetmeye niyeti olmayan Önem’in ise başka bir planı vardır.

kiraz-mevsimi-16.-bölüm-3.jpg

kiraz-mevsimi-16.-bölüm-4.jpg

kiraz-mevsimi-16.-bölüm-5.jpg