BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,46
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk son bölümlere Gupse Özay sansürü

Kiralık Aşk yeni bölümlerin senaryosuna Barış Arduç'un sevgilisi Gupse Özay'ın kıskançlık sansürü geliyor. Kiralık Aşk Ömer karakteri Barış Arduç'un gerçek hayattaki sevgilisi Gupse Özay öpüşme sahnelerinden rahatsız oldu.

Abone ol

Kiralık Aşk 34. bölümü bu akşam Star TV'de ekrana gelecek. 

KİRALIK AŞK 35. BÖLÜM FRAGMANI

Kiralık Aşk son bölümlerinde dizinin başrol karakterleri Ömer ve Defne arasındaki yakınlaşma giderek artmıştı. Öyle ki Kiralık Aşk son bölüme Barış Arduç ile Elçin Sangu'nun öpüşme sahnesi damga vurmuştu.

Kiralık Aşk dizisindeki öpüşme sahneleri Barış Arduç ile Gupse Özay arasında sıkıntı çıkarmaya başladı. 

Geçtiğimiz sene başrollerini paylaştıkları 'Deliha' filminde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ve Barış Arduç ilişkisiyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

İddialara göre Gupse Özay, Kiralık Aşk dizisinde rol alan sevgilisi Barış Arduç'un dizideki rol arkadaşı Elçin Sangu ile anılmasından rahatsızlık duydu.

Kiralık Aşk yeni bölümleri öpüşme sansürü

KİRALIK AŞK YENİ BÖLÜMLERDE ÖPÜŞME SAHNESİ YAZMAYIN

Bunun üzerine Özay, Arduç ve Sangu’nun yakınlaşmasını engellemek için senaryo ekibine "Samimi ve öpüşme sahneleri yazmayın" diye ricada bulundu.

Senarist arkadaşı da ünlü oyuncuyu kırmayarak dizideki yakınlaşma sahnelerini azalttı. Hatta bu olayın dizi setinde konuşulduğu ve bu haberin kanal yöneticilerine kadar gittiği de iddia edildi.

Dizinin hayranlarının, Barış Arduç ile Elçin Sangu’yu birbirine çok yakıştırması ve haklarında çıkan ayrılık iddialarının Gupse Özay’ı çok rahatsız ettiği biliniyor.