BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk son bölüm nefes kesen 40. bölüm fragmanı

Kiralık Aşk 39. bölüm fragmanı nefes kesti. Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanında da heyecan dorukta. Kiralık Aşk son bölüm videoları ve Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanı izlemek isteyenler için internethaber.com'da.

Abone ol

Kiralık Aşk son bölümü yine izlenme rekorları kırdı. Ömer ve Defne aşkının dolu dizgin yaşandığı Kiralık Aşk 39. bölümde yaşananlara ve Kiralık Aşk 39. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

KİRALIK AŞK 40. BÖLÜM FRAGMAN ÖZETİ YAYINLANDI TIKLAYIN

Kiralık Aşk 39. bölümde Defne annesinin ölüm yıldönümünde Ömer'in yanında olunca bir kez daha aşkının kalbine girdi. Defne'nin jesti karşısında hayranlığını saklayamayan Ömer, Kiralık Aşk 39. bölüm boyunca Defne'ye aşk oyunları yaptı. 

Kiralık Aşk 39. bölüm videoları internethaber.com'da

Ömer'in Defne'yi asansörde herkesin içinde öptüğü sahneler ise günün en çok konuşanları oldu. 

Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM KORAY'IN DÖNÜŞÜ KAHKAHAYA BOĞDU

Kiralık Aşk 39. bölümde Koray'ın Passionis'e dönüşü ise izleyenleri kahkahaya boğdu. Yasemin'le ortak iş yapıp Ömer ve Sinan'a ihanet eden Koray'ın çabaları sonuç verdi ve Passionis'e geri döndü.

Kiralık Aşk 39. bölüm Koray'ın dönüşü

DEFNE'NİN ÇOCUKLUK AŞKI VE ÖMER'İN KISKANÇLIK HALİ

Öte yandan Kiralık Aşk son bölümde bir de sürpriz vardı. Defne'nin çocukluk aşkı bir anda ortaya çıktı. Ömer ise Defne'nin çocukluk aşkıyla tanışmaktan pek hoşlanmadı. 

Kiralık Aşk 39. bölüm Defne'nin çocukluk aşkı

Kiralık Aşk 39. bölüm final sahnesi:

KİRALIK AŞK 40. BÖLÜM FRAGMANI İZLEYENLER MERAKTA

Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanı izleyenler tarafından merak ediliyor. Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanında Ömer-Defne aşkında neler olacak? Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanında Defne'nin Ömer'in Kiralık Aşk'ı olduğunu öğrenen Fikret Gallo ne yapacak?

Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlamaz internethaber.com'da olacak.