BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk son bölüm izleyenler 43. bölüm fragmanı için...

Kiralık Aşk son bölüm izleyenler 43. bölüm fragmanını merakla bekliyor. Kiralık Aşk son bölüm videolarını izleyemeyenler için derledik. Kiralık Aşk 43. bölüm fragmanı da yayınlanır yayınlanmaz internethaber.com'da.

Abone ol

Kiralık Aşk son bölümü izleyenleri yine ekranlara kilitledi. Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk son bölümünde Ömer'in Defne'ye yürekleri ısıtan sürprizi damga vurdu.

Fikret Gallo nedeniyle aralarında kıskançlık krizi yaşanan Defne ve Ömer, Kiralık Aşk son bölümünde yeniden yakınlaştı. Diğer taraftan, Neriman, kızı Sude'nin Sinan'la evlenebilmesi için saf değiştirdi ve Fikret Gallo'yu Ömer'in hayatından çıkarmak için kolları sıvadı.

Kiralık Aşk 43. bölüm fragmanı

Kiralık Aşk son bölümünde Koray'ın sahneleri ise izleyenleri yine kahkalaya boğdu. Ömer ile Fikret'in yardım defilesi sonrası çıkan olaylar sonrası Koray yataklara düştü, çevresindekilere yapmadığını bırakmadı. 

Kiralık Aşk son bölüm you tube videoları

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM FİNAL SAHNESİ VİDEOSU

Kiralık Aşk son bölüm final sahnesi ise izleyenleri ekrana kilitledi. Fikret ile Ömer'in evleneceği yönünde çıkan dedikoduların magazin sayfalarında yer alması üzerine oldukça morali bozulan Defne'nin hayal kırıklığını mutluluğa dönüştüren kişi yine Ömer oldu ve Defne'ye evlenme teklif etti. 

İşte Kiralık Aşk dizisinin 42. yeni bölümünün final sahnesinde yaşanan o anlar:

KİRALIK AŞK 43. BÖLÜM FRAGMANI

Kiralık Aşk 43. bölüm fragmanı son bölümün yayınlanması ardından merak ediliyor. Kiralık Aşk fragmanları son haftalara kadar dizinin yayınlanmasının ardından Star TV ekranlarına geliyordu. Ancak Kiralık Aşk yapım ekibi son haftalarda fragmanların yayınlanma düzenini değiştirdi. Daha önceki haftalarda 2 ayrı fragman yayınlayan ekip, artık 1 fragman yayınlıyor. Kiralık Aşk 43. bölüm için kaç fragman yayınlanacağı ise yine belli değil.

Kiralık Aşk 43. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz internethaber.com'da.