BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.427,71
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk son bölüm 49. bölüm fragmanı

Kiralık Aşk son bölüm hem romantik sahneleriyle hem de heyecanlı dakikalarıyla izleyenleri ekrana kilitledi. Kiralık Aşk son bölümü izleyenler Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanını Star Tv'yle aynı anda internethaber.com'da.

Abone ol

Kiralık Aşk son bölüme Ömer ve Defne'nin evlilik hazırlıkları damga vurdu. Ada'ya giden Ömer ve Defne hem ön balayı yaptı hem de düğün mekanı baktı. Ömer ve Defne'nin aşkının romantik anları ise izleyenleri mest etti. Öte yandan, Sude Deniz'den istediğini alıyor. Deniz'in ise Sude'ye olan ilgisi giderek artıyor.

Ömer ve Defne arasındaki büyük sır aşkın önünde engel oluşturmaya devam ediyor. Defne, evlenmeden önce Ömer'e büyük sırrı anlatacak mı?

Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanı

Kiralık Aşk 48. yeni bölümünde Defne, büyük sırrını açıklamak ile açıklamamak arasında gelip giderken bir de Ömer'in yengesinin tehditlerine maruz kalıyor.

Kiralık Aşk 48. bölümde Defne'nin Ömer ile dedesini barıştırmasını isteyen Neriman, Defne'yi istediğini yapmadığı takdirde büyük sırrı Ömer'e açıklamakla tehdit ediyor. Hemen bir plan oluşturarak Ömer ve dedesini bir araya getirmeyi planlayan Neriman, oyununa Defne'yi de alet ediyor. Çaresizlikten Ömer'in arkasından iş çeviren Neriman'a destek vermek zorunda kalan Defne, suskunluğunu bozacak mı? 

Yanıtlar Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanında. Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz internethaber.com'da.