BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.439,00
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk son bölüm 46. bölüm fragmanı

Kiralık Aşk son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi. Kiralık Aşk 45. bölümde Ömer, Defne'yi kaçırdı. Kiralık Aşk son bölüm büyük sır bir anda Ömer'in karşısına çıktı. Kiralık Aşk 45. bölüm fragmanı ise büyük merak yarattı.

Abone ol

Kiralık Aşk son bölümüyle 6 Mayıs Cuma akşamı Star TV ekranlarına geldi. Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk son bölümüne Defne, satışa çıkarılan evini Ömer'e belli etmeden geri almaya çalıştı. Fakat yaptıklarıyla yine şüpheleri üzerine çekmeyi başardı.

Kiralık Aşk son bölümde Passionis'e geri dönen Yasemin ise Sinan ile hem iş arkadaşı hem de sevgili oldu. Tesadüfen karşısına çıkan İsmail ise dengeleri değiştirdi. Sinan, Yasemin'e İsmail'le görüştüğü için tepki gösterdi. Sude ise Sinan'ın umursamaz tavırlarından sıkılınca tüm zamanını Deniz ile geçirmeye başladı.Kiralık Aşk'ın yeni ikilisi dizinin hayranlarını heyecanlandırırken, Fikret'in gidişi mağaza meselesinin muallakta kalmasına sebep oldu.

Kiralık Aşk son bölümünde Defne ile bir türlü yalnız kalamayan Ömer, kolları sıvadı ve bu işe bir çözüm bulmaya karar verdi ve Defne'yi kaçırarak başbaşa kalma fırsatı yakaladı.

Kiralık Aşk son bölümde hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı. Ülkeyi terk eden Fikret, Defne'ye telefon açarak Ömer'e herşeyi anlatan bir mektup yazdığını açıkladı. Büyük sırrının tam da Ömer'in kapısının dayandığını öğrenen Defne, bu gerçekle yüzleşirken bir şok daha yaşadı ve evini Ömer'in satın aldığını öğrendi.İşte dizideki o sahneler:

Kiralık Aşk 46. bölüm fragmanı ise Ömer'in Defne'nin büyük sırrını öğrenip öğrenmeyeceğinin ip uçlarını verecek. Kiralık Aşk 46. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz internethaber.com'da.