BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,95
ALTIN 2.427,93
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk fragman 41. bölüm olay sahnelerin devamı...

Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı Ömer ve Defne aşk doruklarda. Kiralık Aşk yeni fragman ve 41.bölüm detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı Star Tv'de yayınlandı.

Kiralık Aşk 40. bölüme Ömer ve Defne'nin aşk dolu sahneleri damga vurmuştu. Star Tv ekranlarında geçen cuma günü yayınlanan Kiralık Aşk son bölünde sevişme sahneleri sansürlenmişti. Kiralık Aşk yapım ekibi ise çareyi internetten özel bir yayın yapmakta bulmuştu. Kiralık Aşk sansürlenen görüntüler Kiralık Aşk 40. bölüm internete özel final sahneleri adıyla yayınlanmıştı.

Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanında neler olacak sorusunun yanıtı şöyle:

"Ömer ve Defne hiç olmadıkları kadar mutlular. Baş başalar ve bu anın bitmesini istemiyorlar. Planlanmadan gelişen bu buluşma ile artık çok daha yakınlar...

Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı

Ömer ve Fikret'in planladığı defile günü geldi çattı. Sude, Yasemin ve Sinan'ı öğrendi. Bakalım Sude şimdi ne yapacak? Deniz'de Cherie ile ortaklığını bitiriyor. Yasemin'in kendisine yeni bir yatırımcı bulması lazım. Yasemin bu darboğazdan nasıl ve kiminle çıkacak?

Fikret ve Ömer nihayet yüzleşiyor. Ömer armanın Fikret'e ait olduğunu öğrenirse Defne'nin korktuğu başına gelir mi?

Mahalleye bir misafir geliyor. Sürpriz misafir ortalığı karıştıracak. Yoksa kıskançlık krizi fırtınası mı geliyor?"

Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı internethaber.com'da.

Kiralık Aşk izleyenler dizinin sansürlenen bölümlerini internetten izlemeleri ardından Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanını merak etmeye başlamıştı.

Kiralık Aşk 41.bölüm fragmanını haberimizdeki playerdan izleyebilirsiniz.

KİRALIK AŞK SANSÜRLENEN SAHNELER

Kiralık Aşk sansürlenen sevişme sahneleri sosyal medyadada günün konusu oldu. Kiralık Aşk sansürlenen o sahneleri aşağıdaki playerdan izleyebilirsiniz.