BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,55
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk final bölümü izleyenleri ekrana kilitledi

Kiralık Aşk final bölümü izleyenleri ekrana kilitledi. Kiralık Aşk son bölümü Star TV'de yayınlandı. Sezon finali yapan Kiralık Aşk'ın 52. bölümünde Ömer ve Defne'nin evlilik planlarındaki değişiklikler izleyenleri yeni sezon için meraklandırdı.

Abone ol

Kiralık Aşk sezon finali yaptı. Kiralık Aşk son bölümü izleyenleri yine ekrana kilitledi. Star TV'nin cuma akşamları yayınlanan reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk sezon finali yaptığı 52. bölümle yine yüksek reytingler yakaladı. Kiralık Aşk son bölümünde evlilik hazırlıkları yapan Ömer ve Defne için işler karıştı. Neriman ve Türkan'ın kavgası Ömer ve Defne'nin bütün planlarını bozdu. Ömer ise Defne'yi bir kez daha kaybetmeyi göze alamadı ve Defne'yi kaçırma kararı aldı. Defne ise Ömer ve ailesi arasında kaldı. Aşıkların halleri ise izleyenleri hem güldürdü hem de üzdü.

KİRALIK AŞK SEZON FİNALİ YAPTI SOSYAL MEDYADAN VEDA

Kiralık Aşk dizisinin başrol oyuncuları Elçin Sangu (Defne) ve Barıç Arduç (Ömer) sezon finali öncesi hayranlarına Instagram'dan veda ettiler.

Sangu ve Arduç sette birlikte çektirdikleri fotoğrafları Instagram hesaplarından üst üste paylaştı ve hayranlarına yeni sezonda görüşmek dileğiyle veda etti.

KİRALIK AŞK SEZON FİNALİ ŞOKE ETTİ

Kiralık Aşk sezon finalini izleyenler şaşkına döndü. Defne, nikah masasına oturmak üzere davetlilerin arasında yürürken kiralık aşk oyununu Ömer'e açıkladı. Oyunu planlayanı ve içinde olan herkesi bir bir Ömer'e anlatan Defne, izleyenleri adeta şoke etti.

Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finalinde duydukları karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Ömer ise adeta donup kaldı. En değerli gördüğü kişiden aldığı bu darbe karşısında ne yapacağı büyük merak konusu olurken, Defne'nin yaptığı bu itiraf üzerine neler yaşayacağı da yeni sezonda yanıt bulacak.