BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.489,48
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 58. bölüm 2. fragmanı yayınlandı artık benim sevgilimsin!

Kiralık Aşk 58. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk fragmanda Ömer'le Defne arasında buzlar eriyor, Ömer Defne'ye açık açık 'Artık benim sevgilimsin' diyor. Peki Pamir ne yapacak? Kiralık Aşk 58. bölüm 2. fragmanı internethaber.com'da.

Abone ol

Kiralık Aşk'ın merakla beklenen 58. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk yeni fragmanda Ömer ile Defne arasındaki buzlar eriyor. Ancak Pamir faktörü nasıl aşılacak merak konusu. Defne'ye kurallarını açıklayan Ömer'in romantik konuşması ise Kiralık Aşk 58. bölüme damga vuracak. Kiralık Aşk 58. bölüm 2. fragmanı videosunu aşağıdaki playerdan izleyebilirsiniz. 

Kiralık Aşk 58. bölüm 2. fragmanı

Yapımcılığını Ortaks Yapım'ın üstlendiği başrollerinde Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci gibi isimlerin yer aldığı Kiralık aşk 58. yeni bölümde Ömer ve Defne arasında neler yaşanacağı merak konusu oldu. Defne ve Ömer arasında yaşanan yakınlaşma giderek artıyor. Passionis partisinde buluşan ikili arasında neler yaşanacak? Kiralık Aşk 58. yeni bölüm fragmanı ile Cuma akşamı ekrana geliyor. 

kiralık aşk fragman

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ömer Defne’yi hiç beklemediği bir anda öptü. Peki bu ani yakınlaşmaya Defne’nin tepkisi ne olacak?

Toplantılar, telefonlar, koşuşturmalar, Passionis yangın yeri…Her şey yoluna girecek derken, şirket karışıyor. Kral Ömer, ikinci şans adını verdiği tasarımında çok büyük bir problemle karşı karşıya. Görüşmeler, temaslar, yeni planlar Passionis’i bu dertten kurtarabilecek mi?