BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kiralık Aşk 56. yeni bölüm fragmanı işte son bölüm özeti!

Kiralık Aşk 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi 55. son bölümüyle izleyicileri kilitledi. Kiralık Aşk yeni bölüm detayları ve son bölüm özetini internethaber.com'da izleyin.

Abone ol

Kiralık Aşk dizisi bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Kiralık Aşk 55. son bölümndeki gerilim, aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Peki Kiralık Aşk 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kiralık Aşk yeni bölüm haberleri ve 55. son bölüm özeti haberimizde...

KİRALIK AŞK 56. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ

Defne, son karşılaşmadan sonra Ömer'e içinde kalan her şeyi söyledi. Ömer'in bundan sonraki adımı şaşırtıcı ve oldukça iddialıydı.

Ömer ve Pamir'in arasındaki gerginlik giderek tırmandı. Defne etrafına duvarlar örerken, Ömer bu duvarların gerisinde durmaya ve arkadaş  kalmaya niyetli değildi. Diğer yandan şirkette işleri yoluna koymaya çalışan Ömer'in imdadına can simidi Necmi yetişti. Şirkette tadilat telaşı vardı. Seda ve Sinan yakınlaşmasında yeni bir perde aralandı.Bir anda ortaya çıkan gerçek, bu gergin ortamı az da olsa yumuşattı.

Pamir rengini belli etti. Artık "bende oyuna dahil oluyorum" dedi ve kartlarını açıp Neriman'a meydan okudu. Neriman'ın kumandası artık Pamir'deydi. Koray yeniden dedikoduya çağ atlatacak bir performansta.  İso ise yine fırtınalı sularda ve pusulası yine yüreği... Dükkana gelen sürpriz misafir İso'yu heyecana boğdu. Defne'nin sürpriz cesaret gösterisi hepimizi şaşkına çevirdi. Defne artık hiçbir şeyden çekinmez halde ve belki de hiç olmadığı kadar kendindeydi...

KİRALIK AŞK KONUSU

Kiralık Aşk, başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Müjde Uzman, Seçkin Özdemir, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen ve Onur Büyüktopçu'nun paylaştığı Star TV'nin 2015 yapımı romantik komedi dizisidir.

Sezon 1
Abisinin borcu için para gerektiğinde kendisini bir aşk oyununda bulan Defne Topal (Elçin Sangu) adında bir kızın hikayesidir. Defne anneannesi, kızkardeşi ve abisiyle birlikte yaşamakta ve garson olarak hayatını sürdürmektedir. Annesi ve babası Defneyi ve kardeşlerini bırakmıştır. Bir gün Defne'nin çalıştığı restorana gelen Ömer (Barış Arduç) adındaki iş adamı, yengesinin onun için düzenlediği buluşmadan kurtulmak için aniden Defne'yi öper. Defne ve Ömer'in bilmediği şey yengesi Neriman (Nergis Kumbasar)'ın orada olup öpüştüklerini görmesidir. Bu olaydan sonra Defne'nin hayatı değişir.

Neriman evlenmek ve sonra o adamı terk etmek şartıyla Defne'ye bir teklif ile gelir. Neriman 400.000 lira vermeye hazırdır ama Defne sadece 200.000 lira için anlaşır ve kardeşini kurtarmak için teklifi kabul edip gerekli parayı alır. Ömer İplikçi'nin asistanı olarak işe başlayan Defne, restoranda onu öpen adam olduğu gerçeğini onu görene kadar fark etmez. Artık anlaşmayı çoktan yapan Defne, işkolik Ömer ile 6 ay içinde evlenmeli ve sonrasında boşanmalıdır. Ömer'i kendisine aşık etmeye çalışırken Defne de Ömer'e aşık olur. Daha sonra Defne, Neriman'a 200.000 lirayı tekrar verir. Ömer ve Defne birbirini bu kadar severken evlenme kararı alırlar. Evlenecekleri gün Defne her şeyi Ömer'e anlatır.

Sezon 2
Defne her şeyi geride bırakıp yeni bir hayata yelken açar. Torununa kızgın olan Hulusi Dede (Ferdi Merter) bütün mirasını Defne'ye bırakmaya karar verir. Bunu öğrenen Neriman, yeğeni olan ve İstanbul'a yeni gelen Pamir (Seçkin Özdemir) ile Defne'yi kendisine aşık etmesi için anlaşır. Bu sırada Ömer de Roma'da kendine pek de yakıştıramadığı bir hayat kurar. Ömer'in en yakın arkadaşı olan Sinan, Ömer'in durumunu merak eder ve ondan habersiz Roma'ya gelir. Aşk ve gurur arasında hata yaptığını itiraf eden Ömer, Sinan'ın da isteğiyle İstanbul'a gelmeye karar verir. Alt katını kiraya verdikleri ofiste çalışan Defne'den habersiz olan Ömer, Defne ile uzun bir aradan sonra ilk defa karşılaşır ve olaylar Ömer, Defne, Pamir üçgeninde dönmeye başlar.

KİRALIK AŞK OYUNCULARI