BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.420,40
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 55. bölüm fragmanı yayınlandı Ömer kutuyu buluyor!

Kiralık Aşk 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanında Ömer Defne için savaş bayraklarını açıyor. Kiralık Aşk 55. bölüm fragmanı videosu internethaber.com'da

Abone ol

Kiralık Aşk 55. bölüm fragmanı nefesleri kesti. 1 yıl ayrılık sonrası yeniden karşı karşıya gelen Ömer ve Defne'nin aşkı yeni sınavlardan geçiyor. Kiralık Aşk 55. bölüm fragmanında ise Ömer, Defne'yi Pamir'e kaptırmamak için savaş bayraklarını açıyor. Kiralık Aşk son bölümde Defne'yi Pamir'le birlikte gören Ömer neye uğradığını şaşırmıştı. Kiralık Aşk 55. bölüm fragmanında ise Ömer Pamir'e açık açık 'Defne benim' diyor. Peki Defne ne karar verecek? Pamir Defne ve Ömer'in arasında çekilecek mi? Kiralık Aşk 55. bölüm 7 Ekim 2016 cuma akşamı Star Tv'de.

Kiralık Aşk 55. bölüm fragmanını aşağıdaki playerdan izleyebilirsiniz.

KİRALIK AŞK 55.BÖLÜM FRAGMANI DEFNE'NİN SAKLADIĞI KUTUDA NE VAR ?

Öte yandan, Defne'nin herkesten sır gibi sakladığı kutu Ömer'in eline geçiyor. Defne'nin başının belası Aytekin, kutuyu Defne'nin tüm uyarılarına karşı dolaptan alıp, Ömer'e veriyor. Peki Defne'nin sakladığı kutuda ne var? Yanıtlar Kiralık Aşk 55. bölümde.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM REYTING REKORLARI KIRDI

Kiralık Aşk son bölümde Defne'yi Pamir'le gören Ömer yıkıldı. O sahneler ise cuma gecesinin reyting rekorlarını alt üst etti.