BIST 9.126
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.325,28
MEDYA

Kiralık Aşk 54. bölüm final sahneleri

Kiralık Aşk 54. son bölümü final sahneleri... Kiralık Aşk'ta bu hafta 30 Eylül 2016 Cuma akşamı yayınlanan 54. son bölümünde neler oldu?

Kiralık Aşk 30 Eylül 2016 Cuma akşamı yayınlanan 54. son bölümünde Ömer'in yıkıldığı an...


Ömer ve Defne hiç beklenmedik bir anda karşılaştılar. Bu ani karşılaşmadan sonra adeta taşlar yerinden oynuyor. Ömer gergin ve ısrarcı. Sinan'a Defne'yi istediğini söylüyor. Peki Ömer Defne'yi kazanmak için neler yapacak?


Neriman yaptıklarından bin pişman. Ömer'le konuşması lazım. Yeğeninden af diliyor. Peki Neriman'ın Ömer'de az da olsa kredisi kaldı mı? Neriman'ın barışma teklifini, kabuklarını kıran Ömer kabul eder mi?


Ömer'le karşılaşan ve allak bullak olan Defne, Pamir'in davet teklifi ile ne yapacağını bilemez. Ömer'le ilgili tüm hayallerini bitirmeye çalışan Defne bu bölümde aşk, öfke ve ihtirasla karşısınızda!


Şirketten ayrılan ve butik açan Koray, Ömer'e onu Passionis'e alması için yalvarmaya başlıyor. Koray şirkete geri dönmek için neler neler yapacak acaba? Koray'ın kendini zorla kabul ettirme resitalini hep birlikte izliyoruz. Koray Passionis'e geri dönemeyecek mi? Peki Pamir? Koray'la çalışmaya ne der?


Kariyerinin zirvesinde olan Defne'ye teklif üzerine teklif geliyor. Passionis'in ve StilVagonu'nun lojistiği artık Defne'ye emanet. Peki bu durum Ömer ve Pamir'i diğer taraftan Seda ve Sinan'ı hangi durumlara sürükleyecek?


Ve beklenen Defne Ömer karşılaşmasında kazanan aşk mı yoksa gurur mu olacak?

Sitene Ekle
Etiketler