BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.310,20
HABER /  MAGAZİN

Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanı Barış Arduç çapkınlıkta!

Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanında Defne ve Fikret iddiaya giriyor. Defne'nin tehlikeli oyunu Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanında. Öte yandan magazin basını Barış Arduç'un çapkınlık bombasıyla sarsıldı.

Abone ol

Kiralık Aşk izleyenler 44. bölüm fragmanını merakla bekliyordu. Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk son bölümde Defne Fikret'le yüzleşmeye gitmişti. Fikret Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanında açık açık Defne'ye Ömer'den hoşlandığını söyledi. Defne ise Fikret'le tehlikeli bir oyuna başladı. Fikret'e bir şans verdiğini söyleyen Defne'nin tehlikeli oyununun sonucu ne olacak?

Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanı

Ömer ile Defne'nin arası açılacak mı? Fikret Gallo Ömer'i etkilemeyi başaracak mı? Cevaplar Kiralık Aşk 44. bölümde. Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanını aşağıdaki playerdan izleyebilirsiniz.

KİRALIK AŞK BARIŞ ARDUÇ ÇAPKINLIK TURUNDA

Öte yandan magazin basını Kiralık Aşk dizininin Ömer'i Barış Arduç'un çapkınlık haberiyle sarsıldı. Bir süredir oyuncu Gupse Özay'la birlikte olan Barış Arduç iddialara göre bir açılışta bir başka kadınla görüntülendi. İddiaya göre, yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz günlerde Etiler’de katıldığı bir etkinlikte organizasyonun ev sahibesini yakın markaja aldı. Arduç'un gece boyu kur yaptığı kadın, erkek arkadaşı olduğunu söyleyerek oyuncuyu kibarca reddetti. Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanı Barış Arduç çapkınlık turlarında

BARIŞ ARDUÇ İLE GUPSE ÖZAY AYRILIYOR MU?

Çevredekilerin de şahit olduğu olayda Arduç’un, “Benim de sevgilim var. Ayrılmama menajerim izin vermiyor” dediği iddia edildi.

Barış Arduç ve sevgilisi Gupse Özay bir süredir birlikte görüntülenmiyor. İkili, haklarında çıkan ayrılık haberlerini ise her defasında yalanlıyor.