BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.436,42
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 42. bölüm 2. fragmanı Ömer Defne'yi nereye götürüyor?

Kiralık Aşk 42. bölüm 2. fragmanı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Ancak Kiralık Aşk ekibi son 2 haftadır 2. fragmanı yayınlamıyor. Kiralık Aşk Twitter hesasında ise 42. bölüme ilişkin ipucu var. Ömer Defne'yi nereye götürüyor?

Abone ol

Kiralık Aşk 42. bölüm 15 Nisan Cuma akşamı Star TV'de ekrana gelecek. Dizinin müdavimleri Kiralık Aşk 42. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı, Kiralık Aşk 42. bölüm 2. fragmanı yayınlanacak mı sorularının yanıtlarını merak ediyor. Kiralık Aşk yapım ekibi dizinin bu haftaki 2. fragmanını yayınlanıp yayınlanmayacağına dair bir mesaj paylaşmadı.

Kiralık Aşk 42. bölüm fragman özetinde ise Cuma akşamı ekrana neler gelecek onları ipuçları paylaşıldı. Kiralık AŞK 42. bölüm fragman özetinde en çok merak edilen konu ise Ömer'in Defne'ye yapacağı büyük sürpriz.

KİRALIK AŞK 42. BÖLÜM ÖMER DEFNE'Yİ NEREYE GÖTÜRÜYOR?

Kiralık Aşk Twitter hesabında ise Kiralık Aşk 42. bölüme ilişkin heyecanlandırıcı bir not paylaşıldı. Notta, "Ömer Defne'yi nereye götürecek?" sorusu soruldu ve yeni bir fotoğraf paylaşıldı. 

Kiralık Aşk 42. bölüm Ömer Defne'yi nereye götürecek

Kiralık Aşk 42. bölüm 2. fragmanı yayınlanırsa Ömer'in Defne'ye büyük sürprizinin de ipuçları gelmiş olacak. Kiralık Aşk 42. bölüm 2. fragmanı yayınlanır yayınlanmaz internethaber.com'da.

Kiralık Aşk 42. bölüm 2. fragmanı kalpleri eritecek

KALPLERİ ERİTECEK!

Kiralık Aşk 42. bölüm fragman özetinde Ömer'in Defne'ye yapacağı sürpriz için 'kalpleri eritecek' yorumunda bulunuldu.

İşte Kiralık Aşk 42. bölüm özeti...

"Kiralık Aşk, defile sonrası verilen gösterişli bir partiyle başlıyor! Ne oluyorsa bu partide oluyor, ortalık karışıyor. Üstelik basın da orada!

Ömer'in şehir dışında bir seminere gitmesi lazım. Sinan bunu, "Defne ve Ömer’in arasındaki buzları eritecek" bir ön balayı olarak organize ediyor. Bakalım Sinan, bir dargın bir barışık çiftimizi ikna edebilecek mi? 

Kiralık Aşk 42. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı

Diğer yandan Yasemin harekete geçiyor. Hamlelerine çok şaşıracaksınız!  Beklenmedik hamleler ard arda geliyor!

Neriman İplikçi'nin yeni bir hedefi var: Fikret GALLO! Neriman bu, Fikret Gallo’yu taktı kafaya. O kadını buradan gönderecek.  Neriman’ın ince hesapları nereye çıkacak? 

Ömer, Defne'ye öyle bir sürpriz yapacak ki... Tüm kalpleri eritecek cinsten.

Kiralık Aşk 42. bölüm 2. fragmanı yayınlanır yayınlanmaz internethaber.com'da olacak. Kiralık Aşk 42. bölüm 1. fragmanını haberimizdeki playerdan izleyebilirsiniz.