BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,12
ALTIN 2.308,88
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı yayınlandı her şey süper!

Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanında Ömer ve Defne aşkı dolu dizgin. Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı başlığı ise Ömer ve Defne çok mutlu!

Abone ol

Kiralık Aşk fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk son bölümü izleyenler merakla Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanını bekliyordu. Normalde cuma gecesi ve pazartesi gecesi yayınlanan Kiralık Aşk yeni fragmanı bu hafta da gecikti. Ancak Kiralık Aşk yapım ekibi Twitter hesabından Kiralık Aşk 41. bölüm fragman özetini yayınladı. 

41. bölüm özeti ardından Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı da Star Tv'de yayınlandı. Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanını haberimizdeki playerdan izleyebilirsiniz.

Kiralık Aşk 41. bölüm fragman özeti

Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanında neler olacak sorusunun yanıtı şöyle:

"Ömer ve Defne hiç olmadıkları kadar mutlular. Baş başalar ve bu anın bitmesini istemiyorlar. Planlanmadan gelişen bu buluşma ile artık çok daha yakınlar...

Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı

Ömer ve Fikret'in planladığı defile günü geldi çattı. Sude, Yasemin ve Sinan'ı öğrendi. Bakalım Sude şimdi ne yapacak? Deniz'de Cherie ile ortaklığını bitiriyor. Yasemin'in kendisine yeni bir yatırımcı bulması lazım. Yasemin bu darboğazdan nasıl ve kiminle çıkacak?

Fikret ve Ömer nihayet yüzleşiyor. Ömer armanın Fikret'e ait olduğunu öğrenirse Defne'nin korktuğu başına gelir mi?

Mahalleye bir misafir geliyor. Sürpriz misafir ortalığı karıştıracak. Yoksa kıskançlık krizi fırtınası mı geliyor?"