BIST 9.503
DOLAR 32,49
EURO 34,74
ALTIN 2.493,92
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı bugün büyük sürpriz ne?

Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanını bekleyenler 'Kiralık Aşk büyük sürpriz ne?' sorusunun yanıtını arıyor. Kiralık Aşk sosyal medya hesaplarından yapılan anons izleyenleri heyecanlandırdı.

Abone ol

Kiralık Aşk son bölüm Ömer ve Defne'nin ateşli sahneleriyle sona ermişti. Kiralık Aşk 40. bölümü izleyenler Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanının yayınlanmasını istiyor.

KİRALIK AŞK 41. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLADI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ancak yapım ekibi geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Kiralık AŞk fragmanını yayınlamadı. Ancak Kiralık Aşk sosyal medya hesaplarından ilginç bir anons yapıldı.

Kiralık Aşk Instagram ve Twitter hesaplarından bugün 'KiralıkAşk izleyicilerine sürpriz var! Yarını bekleyin... @startv' notu düşüldü. Büyük sürpriz belli oldu.

KİRALIK AŞK 40. BÖLÜM İNTERNETE ÖZEL FRAGMAN

Kiralık Aşk 40. bölüm internete özel final sahnesi yayınlandı. Yalnızca internette yayınlanan 40. bölüm final sahnesinde Ömer ve Defne'nin sevişme sahnelerine yer verildi.

Kiralık Aşk son bölümünde Defne, Sinan'ın yazlık evine gitmişti. Bir süre Ömer'le olan ilişkisini düşünmek isteyen Defne bir anda karşısında sevgilisini görünce Ömer'e sarılmıştı. Ardından iki sevgilinin ateşli sahneleri ekrana yansımıştı. Ancak Star TV ekranına yansıyan Kiralık Aşk 40. bölüm final sahnesi RTÜK engeline takıldı ve birçok sahne sansürlendi.

KİRALIK AŞK 40. BÖLÜM İNTERNET FİNALİ

Yapım ekibide bölümün finalini internetten yayınlama kararı aldı. Ortaya ateşli sevişme sahneleri çıktı. 

Kiralık Aşk 41. bölüm internete özel final sahnesini haberimizdeki playerdan izleyebilirsiniz.

KİRALIK AŞK 41. BÖLÜM FRAGMANI MERAKLA BEKLENİYOR

Kiralık Aşk izleyicileri anonsla heyecanlandı. Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanını merak eden izleyenler sosyal medya hesaplarından yapım ekibini soru yağmuruna tuttu.

İşte o yorumlar..

gs_merir5 Fragmanmi sürpriz olan

esragvn86 Arkdslar cumma gunku eksik kalan bolumleri yayınlycaklar ve bide ömer ile defne arasnda guzel syler olcakms kesin bilgi hadi beklmeyin yatn uyuyunn....
sirinileri84 Yeter artık yahu delircem koyun şu fragmanı yeter @kiralikaskdizi

nurtenmeral Nedir acaba bu sürpriz merakla bekliyoruz ☺
sevimsimsekofficialAcaba defne hamile kalacak sonrasinda da gercekleri omer ogrenecek ve seneler sonrasina mi donecekler 😕😕 @kiralikaskdizi

KİRALIK AŞK 41. BÖLÜM FRAGMANI BUGÜN YAYINLANACAK MI?

Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı bugün yayınlanacak mı sorusunun yanıtı kesin değil. Ancak yayın ekibinin sürpriz diye duyurduğu gelişme Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı olabilir.

Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz internethaber.com'da.