BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.435,14
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 41. bölüm 2. fragmanı gelinliği kim giydi?

Kiralık Aşk 41. bölüm 2. fragmanı için gözler Star Tv'de. Kiralık Aşk 41. bölüm 2. fragmanını merak eden seyirciler Kiralık Aşk son fragmanda koşan gelinlikli kişinin kim olduğunu merak ediyor.

Abone ol

Kiralık Aşk 41. bölüm finali dizinin fanlarını heyecanlandırdı. Kiralık Aşk izleyenler merakla Kiralık Aşk 41. bölüm 2. fragmanının yayınlanması istiyor. Ancak yapım ekibinden Kiralık Aşk 41. bölüm 2. fragmanına ilişkin her hangi bir açıklama gelmedi.

Bu hafta Kiralık Aşk 41. bölüm finalini sansürsüz haliyle internetten yayınlayan yapım ekibi ikinci fragmanı yayınlamayabilir. 

Kiralık Aşk 41. bölüm 2. fragmanı

Kiralık Aşk sosyal medya hesaplarında ise izleyiciler Kiralık Aşk son fragmanda görülen gelinlikli kişinin kim olduğunu merak ediyor. Kiralık Aşk 41. bölüm 2. fragmanı yayınlanırsa gelinlikli kızın sırrı çözülebilir.

Kiralık Aşk 2. fragman 41. bölüm

KİRALIK AŞK 41. BÖLÜM 2. FRAGMANI SOSYAL MEDYA KAYNIYOR

Kiralık Aşk dizisinin sosyal medya hesaplarında ise yeni fragman için beklenti yüksek. İzleyiciler bir yandan yapım ekibini yeni fragmanın yayınlaması için uyarırken, diğer yandan da Kiralık Aşk'ta yaşanacaklara ilişkin tahminlerde bulunuyorlar. 

thepurplehatlady Başka fragman yok galiba bu hafta

nuranabayli 40. Bölümdeki ömer ve sinanın düğün sahnesindeki yer feriye sarayıymış arkaşımın bi yakını orada evlenmiş ve çok emin hatta ömerin sinanın olduğu odada gelin odasıymış dünde defile çekimleride feriyede oldu yani fragmandaki o gelinlik defileden olabilir yada gerçekten düğün ömerinmi sinanınmı bilmem ama gelin defne yada yasemin olabilir bu yazmamın nedeni defilede düğünde aynı yerde olduğuna göre umarım defiledir defnenin düğünden kaçtığını düşünmek bile istemiyorum.

evviinnFinal HERKEZ ÖYLE diyorlar ondan HERALDE Fragman gelmiyor😞😞

elcinsangufans2013 @evviinn ne finali ya bu hafta fragman 1 tane sacmalamayin lutfen

ozunklft2. Fragman yok mu

ÖMER DEFNE'NİN SIRRINI BİLİYOR MU?

gunererel Öyle zannediyorum ki ömer sırrı biliyor bunca zamandır defnenin sevgisini test ediyor otelde kaldıkları zaman ertesi gün defneye davranış şeklinden anlaşılıyor idi.

KİRALIK AŞK SON FRAGMAN ÖMER VE DEFNE AŞKI DOLU DİZGİN

Kiralık Aşk son fragmanda Ömer ve Defne aşkın dolu dizgin. 

Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanında neler olacak sorusunun yanıtı şöyle:

"Ömer ve Defne hiç olmadıkları kadar mutlular. Baş başalar ve bu anın bitmesini istemiyorlar. Planlanmadan gelişen bu buluşma ile artık çok daha yakınlar...

Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı

Ömer ve Fikret'in planladığı defile günü geldi çattı. Sude, Yasemin ve Sinan'ı öğrendi. Bakalım Sude şimdi ne yapacak? Deniz'de Cherie ile ortaklığını bitiriyor. Yasemin'in kendisine yeni bir yatırımcı bulması lazım. Yasemin bu darboğazdan nasıl ve kiminle çıkacak?

Fikret ve Ömer nihayet yüzleşiyor. Ömer armanın Fikret'e ait olduğunu öğrenirse Defne'nin korktuğu başına gelir mi?

Mahalleye bir misafir geliyor. Sürpriz misafir ortalığı karıştıracak. Yoksa kıskançlık krizi fırtınası mı geliyor?"