BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,80
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 36. bölüm 2. fragmanı izleyenlerin kafası karıştı!

Kiralık Aşk 36. bölüm 2. fragmanı izleyenler tarafından merakla bekleniyor. Kiralık Aşk 36. bölüm fragmanındaki sahneler izleyenlerin kafasını karıştırdı. Kiralık Aşk 36. bölüm 2. fragmanı neden gecikti?

Abone ol

Kiralık Aşk 36. bölüm 2. fragmanı bu hafta yayınlanmadı. Kiralık Aşk izleyenlerin ise kafası karıştı.

Kiralık Aşk 36. bölüm fragmanını izleyenler Fikret Gallo şaşkınlığı yazıyor. Dizinin resmi sosyal medya hesaplarındaki takipçiler Fikret Gallo karakteriyle ilgili sürprizleri merak ediyor.

Kiralık Aşk 36. bölüm 2. fragmanının yayınlanmamış olması da izleyiciyi kızdırdı. Her hafta iki fragman yayınlanan Kiralık Aşk'ta bu hafta 1 fragman izleyiciyle paylaşıldı. 

kiralık aşk 36 bölüm 2. fragmanı izleyenlerin kafası karıştı

KİRALIK AŞK 36. BÖLÜMDE DEFNE ÖMER'İ TERK Mİ EDECEK?

Kiralık Aşk 36. bölümünde Neriman, Defne ile Ömer'i ayırmak için devreye giriyor. Defneyi arayıp parasını ister. Dedesinin köşkün anahtarını annesine verdiğini öğrenen Sude’nin ilk hamlesi sert olur. Defne ise Ömer'i terk etmemek için ne yapacağını bilmiyor. Ömer-Defne aşkında ise düğümleri Fikret Gallo çözecek.

Herkes Gallo’nun defilesine hazır. Peki oyunun dışında kalan Cherie’nin planı ne?  Defne’nin ise hangi tarafta durması gerektiği ile ilgili kafası çok karışık.Yasemin ve Sinan arasındaki ipler geriliyor.

kiralık aşk yeni fragman

KİRALIK AŞK FANLARI FİKRET GALLO'YU SEVMEDİ

Kiralık Aşk izleyenler Fikret Gallo ile Ömer arasında aşk yaşanacağı iddiasıyla çılgına döndü. Kiralık Aşk Instagram hesabına binlerce yorum bırakan Kiralık Aşk izleyicileri, Defne Ömer'i terk edecek mi? sorusunun yanıtını arıyor.

İşte Kiralık Aşk Instagram hesabındaki izleyici yorumları...


zeliha.ycatalbas Bişey di cem noluyor ya defne fikret galo ya mi aşık oluyor nasıl bakmaları etmeler öyle @kiralikaskdizi

zeliha.ycatalbasÇok saçma etkilendi gibi gösteriliyor defne sevenlere ayıp aslaaaaaa görmek istemiyorum @kiralikaskdizi

ayazdunyasi_sibelturhanenez Önce feryal sonra iz şimdi galo neden acaba hep Defne kıskandırılıyor artık Ömer de biraz defneyi kıskansın 😒😒

berfinozkan2813 Ya şimdi Defne gidiyor mu ??? @kiralikaskdizi

rhm011498 Bence defne galodan parayi almayacak galoda makenlik teklif edecek.