BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.438,07
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Kira yardımı sorgulama sayfası açıldı! TIKLA/ Kira yardımı ne zaman başlar?

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı için başvuru yapıp ödeme alamayan vatandaşlar için 'Kira Yardımı Sorgulama' sayfası açıldı.

Abone ol

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı için başvuruda bulunup ödeme alamayan vatandaşlar için sorgulama sayfası açıldı.

Kira yardımı sorgula kira yardımı için gerekli belgeler nelerdir? Kira yardımı ne zaman başlar? Kira yardımı ne zaman başlar? Tüm bu soruların cevabı bu haberde internethaber.com'da... 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı başvurusu yapıp hala ödeme alamayanlar için kira yardımı sorgulama sayfası açtı. Kira yardımı alamayanlar, bu arama sayfasında eksik evrak bilgilerini öğrenebilecekler.

KİRA YARDIMI SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

kira yardımı sorgulama, kira yardımı online başvuru, kira yardımı ne zaman başlar, kira yardımı fikirtepe, kira yardımı için istenen belgeler


EKSİK EVRAK BİLGİLERİNE ONLİNE ULAŞIM


6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun kapsamında "Kira Yardımı Başvurusu" yapmış olanlar; yürürlükte olan kanun, yönetmelik ve genelge çerçevesinde tamamlanması gereken eksik evrak bilgisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sayfasından ulaşa bilecekler.