BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Kira öder gibi ev sahibi olmak ister misiniz?

Ege'nin incisi İzmir'de az katlı, sakin bir yaşam istiyorsanız Karşıya'da hayata geçirilen Soyak Siesta tam size göre

Abone ol

İzmir Karşıyaka'da "az katlı" bina anlayışı ile oluşturulan 2.250 konutluk Soyak Siesta projesinden dairenizi yüzde 5 peşinatla alıp, yüzde 95 oranında kredi kullanabilirsiniz.

Satışlarına Ekim 2008'de başlanan ve yoğun ilgi nedeniyle ilk 4 etabı satışa çıkan Soyak Siesta projesinin 1. ve 2. etap daireleri 6 ay sonra sahiplerine teslim ediliyor. 1. ve 2 etaptaki dairelere sadece yüzde 5 peşinat ödeyip, kira öder gibi sahip olabilirsiniz.

Düşük taksitlerle kolay satın alma ve rahat ödeme imkanı Soyak Siesta'da. Üstelik 6 ay sonra, Mart 2011'de yeni sahiplerine teslim edilecek olan Soyak Siesta için, peşin ödemelerde de yüzde3 indirim avantajı sunuluyor. Ayrıca 72 ay için yüzde 0.78 ve 120 ay için ise yüzde 0,83 faiz oranı uygulanıyor. Soyak Siesta'da, konforlu, rahat ve kaliteli bir yaşam tarzına sahip olmak mümkün.

Sosyal donatı alanları

Sosyal olanaklar açısından da zengin olan projede, spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. Soyak Siesta, körfez manzarasından maksimum derecede yararlanabilecek şekilde konumlandırıldı. Proje, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı ve alışveriş merkezlerine yakınlık ayrıcalığı ile daire sahiplerinin hayatlarını kolaylaştıracak şekilde planlandı.

Fonksiyonel ve modern yaşam ögelerini içinde barındıran Soyak Siesta projesi, Mart 2011 tarihinde sahiplerine teslim edilecek.