BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Kimdir bu İsmail Ege Şaşmaz kardeşi ondan da ünlü

Kimdir bu İsmail Ege Şaşmaz kardeşi ondan da ünlü

Mehmetçik Kutül Amare dizisinde oynayan İsmail Ege Şaşmaz kimdir aslen nereli kaç yaşında? Söz dizisinden Ahmet Şaşmaz ile kardeş olan İsmail Ege Şaşmaz'ın özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Kimdir bu İsmail Ege Şaşmaz kardeşi ondan da ünlü

Mehmetçik Kutül Amare dizisinde oynayan İsmail Ege Şaşmaz sosyal medyanın gündemine oturdu. TRT 1'in yeni tarihi dizisinde rol alan İsmail Ege Şaşmaz canlandırdığı karakterle bir anda konuşulmaya başlandı. Daha önce Güneşi Beklerken dizisinde oynayan İsmail Ege Şaşmaz'ın özel hayatı merak ediyor. Kardeşi de kendisi gibi ünlü olan İsmail Ege Şaşmaz kimdir aslen nereli kaç yaşında? İsmail Ege Şaşmaz'ın sevgilisi var mı instagram fotoğraflarında neler var? Gelin hep birlikte İsmail Ege Şaşmaz'ın özel hayatı ve biyografisine bakalım.

Kimdir bu İsmail Ege Şaşmaz kardeşi ondan da ünlü

Mehmetçik Kutül Amare dizisinin Mehmet'i İsmail Ege Şaşmaz, yayınlanan ilk bölüm itibariyle vatandaşların merakla araştırdığı isim oldu. Dizide Mehmet isimli önemli bir karaktere can veren İsmail Ege Şaşmaz, seyircilerin dikkatini çekti. Dizide Mehmet karakterini canlandıran İsmail Ege Şaşmaz, 25 Kasım 1993 tarihinde Manisa'da dünyaya geldi. İlk Oyunculuk Deneyimini Manisa Belediyesi Liseler Arası Tiyatro Yarışmasında Sınıfta Acil Servis İsimli Oyunla başladı.

Kimdir bu İsmail Ege Şaşmaz kardeşi ondan da ünlü

GÜNEŞİ BEKLERKEN DİZİSİYLE ADIM ATTI Polinas Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan İsmail Ege Şaşmaz, kariyerine Güneşi Beklerken isimli dönemin popüler dizisi ile adım attı. Diziden sonra ara dönemde bazı markaların reklam filmlerinde yer alan oyuncu daha sonra Serçe Sarayı isimli proje ile kamera karşısına geçti. Aktif oyunculuk yaşamına Günebakan dizisi ile devam eden bu dizide Rüzgar isimli bir karaktere hayat verdi. Son olarak ise Fox'ta yayınlanan Aşk Yalanı Sever dizisinde boy gösterdi.

Kimdir bu İsmail Ege Şaşmaz kardeşi ondan da ünlü

DİZİDE HANGİ KARAKTERİ CANLANDIRIYOR? İsmail Ege Şaşmaz'ın Mehmetçik Kutül Amare dizisinde canlandırdığı Mehmet, 20 yaşında, Darülfünun talebesi, hırslı, kararlı ve vatanperver bir gençtir. Mazlumun yanında, asi ruhlu ve inatçı bir kişiliktir. Anne ve babasını 5 yaşında Osmanlı-Yunan savaşında kaybettiğinden beri Hüsrev tarafından büyütülmüştür. Vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilecek bir aslan parçasıdır.