BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,84
HABER /  GÜNCEL

Kimdir bu Dilara Fındıkoğlu Rihanna bile peşinde

Dilara Fındıkoğlu kimdir aslen nereli kaç yaşında? Dünya Türk modacı Dilara Fındıkoğlu'nu konuşuyor. Herkesin tanıdığı isimleri giydiren ve Lady Gaga tarafından özellikle takip edilen Dilara Fındıkoğlu'nun özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Son dönemin moda dünyasında öne çıkan bir isim var. O da Dilara Fndıkoğlu. Lady Gaga'dan Rihanna'ya kadar birçok ismi giydiren ve ön plana çıkan Dilara Fındıkoğlu herkes tarafından merak ediliyor. Dilara Fındıkoğlu'na gelin yakından bakalım.

Tarzı ve moda anlayışıyla son dönemde moda dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri Türk tasarımcı Dilara Fındıkoğlu! Mezuniyetiyle beraber adını duyurmaya başlayan Fındıkoğlu sonrasında işleriyle moda dünyasında en çok heyecan yaratan isimlerden birine dönüşmekle beraber bugün Rihanna'dan Madonna ve Lady Gaga'ya herkesin peşinde olduğu star bir tasarımcı. Dünyanın en prestijli moda okullarından biri olan Londra'daki Central St. Martins'de moda tasarımı okuyan Fındıkoğlu'nun adını bir anda yükselten okulun mezuniyetindeki protestosu olmuş!

PROTESTO ETTİ ADINI DUYURDU Okulun mezuniyet döneminde yapılan sınırlı katılımdaki özel defilesine seçilmeyen genç tasarımcı bu defileyi protesto etmek için alternatif bir defileye önderlik ediyor. "Okulda mezuniyet döneminde yapılan ‘mezuniyet defilesi’ var. Basın için yapılan bir defile bu. Okuldan 125 kişi mezun oluyor, ama bu defileye katılmak için 30-40’ı seçiliyor. Ben seçilmemiştim. O şovu protesto etmek için, seçilmeyen tüm öğrencilerle birlikte benim liderliğimde alternatif bir defile hazırladık" diyor kendi sözleriyle Fındıkoğlu.

LADY GAGA ONA ÇOK GÜVENİYOR

Yetenekli tasarımcının şanı günden güne yükselirken Lady Gaga, V Magazine’de Dilara Fındıkoğlu'nu "geleceğin tasarımcı"larından biri olarak seçmiş. Sonrasında da desteği sürmüş Gaga'nın. Yeni albüm tanıtımı için gittiği Tokyo'da albümünü Fındıkoğlu tasarımları içinde tanıtmış. Fındıkoğlu röportajlarında markası kurulduğu günden beri Lady Gaga'nın ona destek verdiğinin altını çizmekle beraber 'American Horror Story' dizisi için de tasarımlarını seçtiğinden söz ediyor.