BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
HABER /  MAGAZİN

Kim Kardashian'ın milyon dolarlık yüzüğü!

Sosyetik güzel Kim Kardashian, Calabasas bölgesinde magazin basının objektiflerine yakalandı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Sosyetik güzel Kim Kardashian geçtiğimiz gün kardeşi Khloe Kardashian'ın yeni evinin bulunduğu Calabasas yakınlarında kameralara yakalandı.

Geçtiğimiz günlerde Miami'de gerçekleştirdiği Audrey Hepburn benzeri saçları ve bisikletli fotoğrafları ile kameralara yansıyan realty show yıldızı Kim Kardashian'ın düğün hazırlıkları için Fransa'ya gittiği iddia edilmişti. Ünlü rapçi Kanye West ile evlilik günlerine 1 aydan az bir süre kalmasına rağmen sosyetik güzelin düğün hazırlıklarını henüz tamamlayamadığı iddia edildi.

1.20140418115944.jpg

Kardeşi Khloe Kardashian'ın yeni evinin bulunduğu Calabasas bölgesinde kameralar tarafından görüntülenen sosyetik güzel Kim Kardashian nişanlısı Kanye West'in aldığı 8 milyon dolar değerindeki evlilik yüzüğü ile görüntülendi. Dar siyah elbisesi boncuk ve taşlardan oluşan ilginç sandaletleri ile kameralar tarafından görüntülenen sosyetik güzel Kim Kardashian'ın keyifsiz olduğu gözlerden kaçmazken düğün strestinden dolayı ünlü güzelin agresif olduğu iddia edildi.

2.20140418120420.jpg

Paris'te evlenecekleri iddia edilen Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin yaklaşan düğün tarihi nedeni ile hazırlıkları yetiştirmeye çalıştığı ve zamanın daraldığı için bir hayli gergin oldukları iddia edildi. Magazin basının olası düğün yeri hakkında sorularını yanıtsız bırakan sosyetik güzel Kim Kardashian düğün yeri hakkında ağzını epey sıkı tuttuğu dikkatlerden kaçmadı. İddialar göre ünlü çiftin Paris'te bulunan bir şatoda evlenecekleri fakat anlaşmazlık yüzünden düğün yerinin iptal olması nedeni ile sosyetik güzel Kim Kardashian'ın moralinin bir hayli bozuk olduğu iddia edildi.