BIST 9.058
DOLAR 32,31
EURO 35,11
ALTIN 2.291,36
HABER /  MAGAZİN

Kim Kardashian magazin basınını topa tuttu!

Sosyetik güzel Kim Kardashian basın tarafından hakkında çıkan yalan iddialara twitterdan sert bir dille yanıt verdi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Sosyetik güzel Kim Kardashian son zamanlarda hakkında yapılan kilo yorumları ve photoshoplu fotoğraf çalışmalarına verdiği cevaplar ile gündemi değiştirdi. 

Ünlü sosyetik güzel Kim Kardashian hakkında çıkan kilo yorumları ve implant iddialarına sosyal medyadan verdiği sert yanıtlar ile gündeme bomba gibi düştü.Doğum sonrası aldığı kilolar ile alay konusu olan ve büyük bir irade örneği göstererek verdiği kiloları geri vermeye çalışan Kim Kardashian son günlerde yaptığı yanlış kıyafet seçimleri ve doğum sonrası veremediği kilolarına twitter adresinden sert yanıtlar verdi.

2.20140220120655.jpg

Sosyetik güzel geçtiğimiz günlerde çekilen krem pantolonı ile iyice ortaya çıkan poposu alay konusu olurken basın mensupları tarafından ünlü güzelin zayıf görünmek için implant kullandığına dahil iddialar ortaya atılmıştı.

1.20140220120819.jpg

Hakkında yapılan alaycı ve sert yorumlara sinirlenen ünlü güzel Kim Kardashian eleştirmenlere ve magazin basınına twitter üzerinden sert göndermelerde bulundu. Kişisel twitter hesabından yayınladığı mesajlarda; Popo implantları ve yağ aldırma operasyonu gibi magazin basını tarafından çıkarılan haberleri saçmalık olarak gördüğünü belirten sosyetik güzel basının kendisini haber malzemesi olarak kullandığını belirtti.

3.20140220121013.jpg  4.20140220121017.jpg

Çocuk doğuran her anne gibi kendisinde kilo aldığını belirten Kim Kardashian vücut şeklinin hamilelik süreci ve sonrasında tamamen değiştiğini ve hamilelik sonrası kilo vermenin çok zor olduğundan bahsederken halen fazla kilolarını vermek için düzenli bir şekilde spor yaptığını belirtti.

Hakkında çıkan implant ve popo enjeksiyonu gibi haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten ünlü güzel magazin basının kendisinin hamilelik öncesi resimlerini kullanıp yalan haberler yapan kişi ve kurumlara ateş püskürtmesi adeta gündemi sarstı.