BIST 9.704
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.422,01

Kim Kardashian ilk kez paylaştı

Kim Kardashian ilk kez paylaştı

Reality show yıldızı Kim Kardashian, taşıyıcı anne yöntemiyle beş hafta önce dünyaya gelen üçüncü çocuğunun fotoğrafını sosyal medya hesabından hayranlarıyla paylaştı.

Kim Kardashian ilk kez paylaştı

ABD’li televizyon kişiliği Kim Kardashian ve Rapçi Kanye West çiftinin, taşıyıcı anne yöntemiyle sahip oldukları üçüncü çocukları 26 Ocak’ta dünyaya gelmişti. 37 yaşındaki Kardashian, Chicago adını verdikleri kız bebeğin fotoğrafını hayranlarıyla ilk kez Instagram hesabı aracılığıyla paylaştı. Çiftin hayranları, Kardashian’ın kullandığı filtre yüzünden küçük çocuğun yüz hatlarının net olmadığını belirtse de annesiyle olan benzerliğini dile getirdi. Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin Saint West (2) ve North West (4) isminde iki çocukları daha bulunuyor.

Kim Kardashian ilk kez paylaştı

İnternette yer alan bazı iddialara göre ABD'li Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin taşıyıcı anneden olan üçüncü çocukları geçtiğimiz günlerde dünyaya gelmişti. Çiftin çocuklarının doğmasının ardından akıllara aynı tarihlerde hamile kaldığını açıklayan Kylie Jenner'ı getirdi. Zira Jenner'ın, Kim Kardashian'ın taşıyıcı annesi olabileceği konuşuluyordu. Görünen o ki tüm bu iddialar sadece bir iddia olarak kalacak.