BIST 9.719
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.432,65

Kilo aldırmayan ekmek var mı?

Kilo aldırmayan ekmek var mı?

Sofranızdan hiç eksik etmediğiniz ekmekler aslında birçok sağlık sorununa neden oluyor.

Kilo aldırmayan ekmek var mı?

Sofranızdan hiç eksik etmediğiniz ekmekler aslında birçok sağlık sorununa neden oluyor. Ancak tahıl oranı yüksek, yağ oranı ve kalorisi düşük ekmekleri tüketerek bu problemden kurtulabilirsiniz. İşte sağlıklı ve düşük kalorili ekmekler...

Kilo aldırmayan ekmek var mı?

Kepek ekmeği Diyet listelerinin vazgeçilmezi olan kepek ekmeği, vücutta depolanmadan dışarı atılır. Bu sayede kilo almanıza neden olmaz. 1 dilim kepek ekmeği 54 kaloridir. Kepekli ekmek bağırsakları çalıştırma özelliğinden dolayı, Bağırsak kanserine yakalanma ihtimalini yüzde 50 oranında azaltıyor.

Kilo aldırmayan ekmek var mı?

Keten tohumlu ekmek Magnezyum, potasyum ve selenyum bakımından oldukça zengin olan keten tohumlu ekmek yüksek oranda lif içerir. Böylece uzun süre tok kalmanızı sağlayarak kilo vermenize de yardımcı olur. 1 dilim keten tohumlu ekmek 67 kaloridir. Kilo vermek isteyenlerin ve vejetaryen beslenenlerin özellikle sıklıkla tükettikleri keten tohumu, diyet lifleri, Omega 3 ve Omega 6 yağ asitleri alfa linolenik asit bakımından da zengindir.

Kilo aldırmayan ekmek var mı?

Yulaf ekmeği Yağ ve karbonhidrat oranı düşük olan yulaf ekmeği, iştahı kapatır ve metabolizmayı hızlandırır. 1 dilim yulaf ekmeği 73 kaloridir. Kan basıncı düzensizliklerini ve kalp rahatsızlıkları tedavilerinde destek olarak kullanılan Yulaf,odaklanma bozukluğu,isteksizlik ve uykusuzluk halleri tedavisine de yardımcı olur.