BIST 9.562
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.473,60
HABER /  GÜNCEL

Kilis'e art arda 2 roket daha atıldı!

Kilis'ten gelen son haberler kötü, Kilis'te neler oluyor bölgede son durum ne? Kilis’e bu sabah Suriye’den peş peşe 2 roket daha atıldı.

Abone ol

KİLİS’e Suriye’den peş peşe atılan iki roket, paniğe yol açarken roketlerin araziye düşmesi nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı.

Saban saat 06.00 sıralarında Suriye’den ateşlenen iki roket peş peşe Kilis-Öncüpınar Karayolu yakınlarındaki bağ evlerinin bulunduğu bölgeye düştü.


Vatandaşlar patlama sesleri üzerine durumu polise bildirmesinden sonra olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.



İki roketin de boş araziye düştüğü belirlenirken, polis geniş güvenlik önlemi aldı.

Olay yerinin jandarma sorumluluk bölgesinin olması nedeniyle polis, görevi jandarmaya devretti. Roketli saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, görgü tanıkları, şiddetli bir patlama sesi duyduklarını, çok korktuklarını olay yerine gelen polislerin inceleme yaparken, ikinci roketin düştüğünü ifade ettiler.

ŞİDDETLİ PATLAMA SESİ VATANDAŞI KORKUTTU

Roketli saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, görgü tanıkları, şiddetli bir patlama sesi duyduklarını, çok korktuklarını olay yerine gelen polislerin inceleme yaparken, ikinci roketin düştüğünü ifade ettiler.