BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.324,99
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü Twitter'da tartışıldı

Kadıköy'deki 29 Ekim kutlamalarına katılan Kılıçdaroğlu'na Twitter'da tepki yağdı. İlgili konu başlığı TT oldu.

Abone ol

Ermenek'teki maden kazası nedeniyle yurt genelinde 29 Ekim etkinlikleri iptal edilirken Kadıköy’de kutlamalar coşkuyla gerçekleştirildi.

Kadıköy’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı. Bağdat Caddesi’nde Resmi Geçit Töreni ile başlayan kutlamalarda Kadıköy Belediye Başkanı Akyurt Nuhoğlu üstü açık araç üzerinde vatandaşları selamladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, kutlamalar kapsamında öğrenciler Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili hazırladıkları şiirleri okudu. Karadeniz yöresi halk oyunları ekibi hünerlerini sergiledi.

Kutlamalar, saat 19.00’da Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirilen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Cumhuriyet Yürüyüşü ile son buldu.

TWITTER'DA KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

Kadıköy'deki çalgılı, coşkulu kutlama ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun da kutlamada bulunması Twitter'da tartışıldı.

Karaman Ermenek'te 18 maden işçisinin mahsur kaldığı, halen haber alınamadığı bir günde, CHP'nin böyle bir organizasyona katılması Twitter kullanıcıları tarafından kınandı.

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yapılacak olan resepsiyonu iptal etmiş, Karaman'a gitmişti. Aynı zamanda Başbakan Davutoğlu ve birçok bakan da Ermenek'te bulunuyordu.

CHP'Lİ VEKİL AYLİN NAZLIAKA'NIN KIYAFETİ

Ankara Yenimahalle Belediyesi Cumhuriyet'in ilanının 91'inci yıl dönümünde düzenlediği gecede CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, üzerinde Atatürk siluetli ve 'Biz her şeyi sana borçluyuz' yazan kıyafetiyle podyumda boy göstermişti.

ayli̇n.jpg