BIST 9.545
DOLAR 32,49
EURO 34,78
ALTIN 2.490,19
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu'nun sesini kestiler!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm konuşmasına detaylarıyla yer veren haber kanalları Kemal Kılıçdaroğlu'nu es geçti.

Abone ol

İNTERNETHABER / ÖZEL
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 Mart'ta İzmir'deki 'İzban' açılışın ardından ilk kez TOBB Genel Kurulu'nda bir araya geldi. Genel Kurul'da önce Başbakan Erdoğan, ardından ise Kemal Kılıçdaroğlu kürsüye çıktı.

İki liderin Türkiye ekonomisi ile ilgili açıklamalarının dışında dikkat çeken unsur, haber kanallarının liderlere yaklaşımı oldu.

TELEVİZYONLARA SES KESTİREN KONUŞMA
Başbakan Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu dün TOBB Genel Kurulu'nda karşı karşıya geldi. Başbakan Erdoğan'ın ardından konuşan Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin ekonomi politikalarını eleştirdi. HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN!..

AYNI HASSASİYET NEDEN YOK?

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının neredeyse tamamına yer veren haber kanalları, Kemal Kılıçdaroğlu kürsüye çıkınca aynı hassasiyeti göstermedi.

TOBB Genel Kurulu'nda ekonomi üzerine değerlendirmeler yapan Başbakan Erdoğan, isim vermeden hedef tahtasına Kemal Kılıçdaroğlu'nu yerleştirmişti. Uzun bir süreden sonra yüz yüze geldiği CHP Lideri'ni sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan'ın tüm eleştirileri bir saate yakın TRT Haber, Kanal 24 ve Habertürk TV'de yer aldı ve izleyicilere servis edildi.

KILIÇDAROĞLU'NUN SESİNİ KESTİLER

Ancak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kürsüye çıkmasıyla durum daha da değişti. TRT Haber canlı yayını sürdürürken, Kanal 24 yayını kesti ve Başbakan Erdoğan'ın konuşmaları muhabir tarafından değerlendirmeye alındı. Ardından CNN Türk, NTV ve Habertürk kameraları da CHP Lideri'ne çevrildi...

Dikkatlerden kaçmayan bir nokta vardı... Başbakan Erdoğan'a bir saatten fazla yer veren TRT Haber, Kanal 24 ve Habertürk televizyonları, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun sesini, eleştiri dozu artınca, yaklaşık 15 dakikanın ardından kesti.

KILIÇDAROĞLU NE DİYECEK?

Haber kanallarının anlamsız tavrı karşısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ne diyeceği ise merak konusu oldu.

ELEŞTİRİ DOZU ARTMIŞTI

Başbakan Erdoğan'ın isim vermeden kendine yönelen eleştirilerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin ekonomi politikalarını yerden yere vurarak, maliye baskısıyla esnafı tehdit ettiğini söyledi.