BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,36
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'nun programında müzik krizi

Edremit'te seçim çalışmalarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, müzik yayını yapılan iftar programına katılmadı

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Ağustos seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek için gerçekleştirdiği gezide, Küçükkuyu'dan, Edremit'e geçti.

Burada bulunan Kızılay Huzur Evi'ndeki iftar yemeğine katıldı. Kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ve çocuklarla fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu, yemeğin ardından Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'yı, makamında ziyaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Faruk Serpil Parkı'ndaki ramazan etkinliklerine katılacağı sırada müzik yayınının olduğunu görünce, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarından dolayı katılmaktan vazgeçti. Cumhuriyet Evleri Edremit Şubesi'ni ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, müzik yayınının sonlandırılmasının ardından ikinci kez parka geldi ve burada vatandaşlara seslendi. Konuşmasında, AK Parti hükümetini eleştiren Kılıçdaroğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu'na da destek istedi. Bu sırada Belediye meclis üyesi ile yerel bir gazeteci arasında da tartışma yaşandı. Kemal Kılıçdaroğlu, uçakta rötar olması üzerine dinlenmek üzere, otele geçti.