BIST 9.447
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.497,92
GÜNCEL

Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce anonsu olay oldu

HP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin cumhurbaşkanı adayını açıkladığı törende Muharrem İnce'yle ilgili anonsu sosyal medyada olay oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde CHP’nin adayını Ankara’da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda düzenlenen tören ile açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun İnce'yi sahneye "Gel bakalım buraya" diyerek çağırması dikkat çekti.

"GEL BAKALIM BURAYA": Kılıçdaroğlu, “Bu sorunları çözme konusunda bir öğretmen kararlı, inançlı, enerjik çabasını harcamak istiyor. Eski bir öğretmen, yeni bir politikacı, Sayın Muharrem İnce gel bakalım buraya” dedi.

MUHARREM İNCE'NİN İLK İŞİ : Kürsüye Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanına Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkan Muharrem İnce ilk iş olarak elini yakasına götürdü ve parti rozetini çıkartıp Genel Başkanına teslim etti. Kılıçdaroğlu da yakasına "80 milyonun cumhurbaşkanı olacağı için ona Türk bayrağı rozeti takıyorum" diyerek Türk bayrağı rozetini taktı.

Muharrem İnce rozeti çıkarırken şunları söyledi: "Hep söylediniz parti başkanından cumhurbaşkanı olmaz. Parti üyesinden cumhurbaşkanı olmaz. Ben de bu görüşünüze katıldım. 24 Haziran'da Allah'ın izini milletin isteğiyle cumhurbaşkanı olacağım. Sadece CHP'lilerin değil, sadece bu salonda bulunanların değil. 80 milyonun herkesin AK Partililerin, MHP'lilerin, Kürtlerin, Türklerin, alevilerin, sünnilerin herkesin cumhurbaşkanı olmak için. Onun için 15 yaşında 79 ara seçimlerinde sokaklara afiş asmaya çıkmış ve 39 yıl CHP'nin rozetini taşımış biri olarak ben tarafsız bir cumhurbaşkanı olacağım ve rozetimi size emanet ediyorum."

Sitene Ekle