BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.471,55
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'nu yürüyüşte rahatsız eden sloganlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yürüyüş sırasında atılan bazı sloganlardan duyduğu rahatsızlığı koruma müdürüne iletti.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün 24. gününde ilk etabı tamamladı. Tuzla'da gece konaklayan Kılıçdaroğlu güne her zaman olduğu gibi basın toplantısıyla başladı.

Kılıçdaroğlu, saat 09:00 itibariyle yürüyüşe başladı. E-5 boyunca yürüyen Kılıçdaroğlu bir kız çocuğunu bir süre kucağında taşıdı. Kılıçdaroğlu Pendik Kaynarca'dan itibaren sahil yoluna indi.

Kılıçdaroğlu Pendik'ten sahile inerken arkasındaki kalabalık Tuzla'ya kadar uzandı.

Bu sırada Kılıçdaroğlu'nun  yanına koruma müdürünü çağırarak atılan bazı sloganlardan duyduğu rahatsızlığı iletti. Kılıçdaroğlu,  "Hak, hukuk, adalet" dışında hiç bir slogan atılmamasını istedi. İlk etapta 7 kilometre yürüyen Kılıçdaroğlu, Pendik sahilde kurulan dinlenme alanında mola verdi.

Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte günün ikinci etap yürüyüşüne başlayan Kılıçdaroğlu yaklaşık 3 kilometre daha yürüyüp Kartal'a ulaştı.

Kartal girişine kurulan kamp yerinde ulaşan Kılıçdaroğlu'nu, 3 maymunu ve adaleti temsil eden canlı mankenler karşıladı. Uzun molada dinlenmeye geçen Kılıçdaroğlu günün son etabında Kartal Dragos'a kadar yürüyüp günü tamamlayacak.


Kılıçdaroğluna eşlik edenler de yürüyüşü bugün tamamlamış olacak. Kılıçdaroğlu yarın Maltepe'deki miting alanına tek başına yürüyecek.