BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.412,55
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama sağlık durumu nasıl?

ARTVİN'de konvoyuna saldırı düzenlenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin Ardanuç'ta konvoyuna yönelik düzenlenen saldırı sonrası konuştu. Televizyonların canlı yayınlarına katılan Kılıçdaroğlu, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu, "Kimse bizim için kaygılanmasın. Sağlığım yerinde, merak etmeyin. Şuanda güvenli bir bölgedeyiz, sorunumuz yok" dedi.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Biz yola çıktığımızda yolda bir çatışma olduğuna dair herhangi bir uyarı yapılmadı. Sanırım biz geçerken başladı. Araçtan çıkarılmadığımız için tam olarak anlayamadık. Çatışmanın kiminle yaşandığına dair bir bilgi vermediler. Bizi zırhlı bir araçla Karayolları’nın tesislerine getirdiler. Korumalarımın bir kısmı benimle, bir kısmı orada. “

EMNİYET GÜÇLERİ FARK ETTİ

Kılıçdaroğlu, emniyet güçlerinin saldırganları fark ettiğini ve bunun üzerine çatışmanın çıktığını söyledi. 

Kılıçdaroğlu, "Şu anda benim açımdan bir sorun yok. Çatışma bölgesinden çıkardılar. Karayolları binasındayım. Herhangi bir sorun yok. Çatışmanın olduğu bir alanda galiba olumsuz tablo yaşadık. Güvenlik güçleri süratle önlemlerini aldılar, bizi o alandan çıkardılar. Benim açımdan kaygı yok. Umarım güvenlik güçleri açısından da bir sorun olmaz" dedi. 

TERÖR EYLEMİYLE KARŞI KARŞIYA KALDIK

Bulunduğu araca kurşun isabet etmediğini açıklayan Kılıçdaroğlu, "Bir şehidimiz olduğunu haber aldık. Bir terör eylemiyle karşı karşıya kaldık. Bu tür olaylarda geri adım atmamız mümkün değil. Allah'ın verdiği bir canımız var, o da fena olsun" dedi.

PROGRAMINI İPTAL ETMEDİ

Kılıçdaroğlu, saldırı sonrası Artvin programını iptal etmedi.