BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.436,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'ndan hükümete destek

Libya'ya yapılan operasyonlarda Türkiye'nin tavrının yanlış olmadığını söyleyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, kimsenin burnunun kanamaması gerektiğini söyledi

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Uluslararası koaalisyon güçlerinin Libya'ya yaptığı operasyonu değerlendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kimsenin burnunun kanamamasıın gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin tavrının yanlış olmadığını belirten Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: "Hiçbir yönetim kendi halkını kurşunlamamalı. Biz yapılan operasyonun kan dökülmeden yapılmasını arzu ediyoruz. Libya demokrasiye geçmeli bu konuda Türkiye'nin tavrı yanlış değil, yapılan çağrıları önemli buluyorum. Kan dökülmesini istemeyiz, bu tür operasyonun daha farklı olmasını arzu ederiz."

HERKESİN NEVRUZU KUTLU OLSUN

Nevruz Bayramı'yla ilgili bir soruyu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Herkesin Nevruzunu kutluyoruz. Bahar geliyor, sokaklara çıkacağız, neşeleneceğiz. Bir kişinin burnunun kanaması bizim arzu etmediğimiz bir şey" dedi. Kılıçdaroğlu nükleer santralle ilgili olarak da şöyle konuştu:" Nükleer santral konusunda Çin, Almanya gibi ülkeler düşünüyor. Türkiye'nin şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım."

ADAYLIK KOŞULLARI HENÜZ BAŞLAMADI

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin adaylıklarla ilgili olarak sorusuna kısa cümleyle yanıtladı: "Adaylık koşulları henüz başlamadı."