BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,71
ALTIN 2.509,76
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'ndan flaş 'topuklu ayakkabı' uyarısı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Ankara'da 12 ilin yöneticilerine "İmamları ziyaret etmelerini, ev ziyaretlerinde ise 'topuklu ayakkabı giyilmemesi"ni öğütlediği iddia edildi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da 12 ilin yöneticileri ile buluştu. Kılıçdaroğlu'nun yöneticilere oldukça ilginç uyarılarda bulunduğu iddia edildi.

CNN Türk’ten Ünal Kaya'nın haberine göre Kılıçdaroğlu, parti yöneticilerine flaş uyarılarda bulundu; ev ziyaretlerinde topuklu ayaykabı giymeyin dedi.

TOPUKLU AYAKKABI’ UYARISI

Kılıçdaroğlu, "Rahmetli Bülent Ecevit'in yaptıklarını yapmak istiyorum. Partinin yeniden ayağa kalkması lazım. Kadınların gençlerin gelmesi lazım. Kadınlar evlere girecek. Ama gittiğiniz yere uygun giyinin. Pursaklar’a topuklu ayakkabı ile gitmeyin" dedi.

kilicdaroglu.jpeg 

‘İMAMLARI ZİYARET EDİN’

Geçen hafta genel merkezde açılan mescidin ardından partililere, partililerin gittikleri yerlerde imamları ziyaret etmesini isteyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Gittiğiniz her yerde imamları ziyaret edin. Düşman bellemeyin. İletişim kurun, evlerine gidin konuşun. İhtiyaçları var mı yok mu konuşun" diye konuştu.

"SÜHEYL BATUM" ÜZERİNDEN MESAJ VERDİ

Emine Ülker Tarhan'ın istifası sonrası partide ulusalcıların ayrılacağı iddiaları da gündemindeydi. Kılıçdaroğlu parti içi muhalefete de disipline sevk edilen Süheyl Batum üzerinden mesaj gönderdi. Kılıçdaroğlu, "Parti yöneticisinin şikayet etmeye hakkı yok. Şikayet edecekse o koltuğu bırakacak. Bundan sonra disiplin mekanizması işleyecek. İşlemeye de başladı. Biz AK Partililerden oy istemeye gidiyoruz. Ama siz CHP'lileri kaçırıyorsunuz" şeklinde konuştu.