BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,97
ALTIN 2.434,38
HABER /  DÜNYA

Kılıçdaroğlu’ndan EXPO yorumu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, EXPO 2020 ile ilgili, "İzmir’in kazanmasını çok isterdim. Umudumuzu yitirmeyeceğiz" dedi.<br/>Balıke...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, EXPO 2020 ile ilgili, "İzmir’in kazanmasını çok isterdim. Umudumuzu yitirmeyeceğiz" dedi.
Balıkesir’deki temaslarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir Sanayi Odası’nı (BSO) ziyaret etti. BSO’nun Organize Sanayi Bölgesi’ndeki binasına giden Kılıçdaroğlu’nu BSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur ve BSO Meclis Başkanı Hakan Özdamar karşıladı. BSO Başkanı İsmail Uğur, Kılıçdaroğlu’nu iş dünyası ve STK’lar ile yaptığı bu ziyaret ve istişarelerinden dolayı kutladı. Balıkesir ile ilgili sohbetlerin yapıldığı görüşmede basın mensuplarının EXPO 2020 ile ilgili sorusunu cevaplayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
"İzmir’in kazanmasını çok isterdim. Sonuçta bu bir yarış, Dubai kazandı. Sağlık olsun, umudumuzu yitirmeyeceğiz. Bir dahakine alırız. O umutla bekleyelim. İzmir bütün dünyaya tanıtıldı. Ayrıca yarışta önemli mesafeler aldı. Katar da Dubai de önemli bir yer. Onlar kazandılar. Sonuçta önemli olan İzmir’in kazanmasıydı ama bunu başaramadı. Şimdilik böyle diyelim."
(İHA)