BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,74
ALTIN 2.485,02
HABER /  POLİTİKA

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Uyutmayacağım seni...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı tazminat ve ceza davalarıyla sıkışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kavgaysa kavga, sonuna kadar gideceğiz. Uyutmayacağım seni" diye rest çekti...

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine "1.5 milyon liralık tazminat" ve "Cumhurbaşkanı'na hakaret" davaları açan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı geri adım atmayacağını belirterek, “Kavgaysa kavga, sonuna kadar gideceğiz. Hiç ama hiç, toplu iğne ucu kadar taviz vermeyeceğiz” dedi.

Londra’da Türk sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yaptığı toplantılarda konuşan Kılıçdaroğlu, “Geri adım yok: Türkiye Cumhuriyeti demokrasi mücadelesi verdi, demokrasi için bedeller ödedi. Gencecik çocuklarımız darağaçlarına gönderildi. Geri adım atacağımızı sanıyorlarsa, hiç kimsenin şüphesi olması, en ufak geri adım atmayacağız. Zalimin ve zulmün üzerine inadına inadına yürüyeceğiz” diye konuştu. 

“Dikta yönetimine karşı mücadele vatan borcudur” diyen Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a şöyle seslendi: 

"CESARETİN VARSA KARŞIMA ÇIK"

- Uyutmayacağım seni. Savcılara şikâyet ediyor, beni şikâyet edeceğine cesaretin varsa adam gibi karşıma çıkarsın, oturur seninle tartışırız. Cesaret edemiyor, karşıma çıkamıyor savcılardan medet umuyor. Sesim çıktığı sürece, demokrasi için asla ve asla susmayacağım. Bu benim ülkeme ve insanıma borcumdur.

"KAVGAYSA KAVGA, SONUNA KADAR GİDECEĞİZ..."

- Biz siyaseti köşeyi dönmek için değil hak, hukuk ve adalet için yapıyoruz. Vatandaş için, vatandaşın huzuru için yapıyoruz siyaseti. Biz onlara benzemeyiz. Bizim ruhumuzda haramilik çetesi yoktur. Haramilerin yönettiği ülkede huzur, barış, kardeşlik olmaz. O nedenle ülkeyi haramilerden temizleyeceğiz. Kavgaysa kavga, sonuna kadar gideceğiz. Hiç ama hiç, toplu iğne ucu kadar taviz vermeyeceğiz.