BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,00
ALTIN 2.325,63
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çok sert 'sapık' cevabı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Tabipler Birliği Genel Merkezi'ni ziyaretinde konuştu. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'siyasi sapık' sözlerine çok sert cevap verdi.

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik açıklamalarının ardından gelen tepkilerle ilgili bir açıklama yaptı.

Yaptığım eleştiriye karşı sapık sözcüğünü kullanıyor. Ben o zata soruyorum. Dolmabahçe'de oturup, kadınlara, kızlara bakıyorum demek nedir. Sapıklık değil midir? diyen Kılıçdaroğlu şunları söyledi...

 Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

Siyasetin doğasında eleştiri vardır. Biz bir şey konuşuruz bizi siyaset kanadı eleştirir. Bizim anlamaktan zorluk çektiğimiz konu şu. Neden Cumhurbaşkanı tartışmaların odağı haline geliyor. Her şeye maydanoz oluyor. Bir dakika sus ya. Bana cevap ver diyor. Sen kimsin ben sana cevap vereceğim.

"KADINLARA KIZLARA BAKIYORUM DİYOR"

Yaptığım eleştiriye karşı sapık sözcüğünü kullanıyor. Ben o zata soruyorum. Dolmabahçe'de oturup, kadınlara, kızlara bakıyorum demek nedir. Sapıklık değil midir? Söyleyen sayın Erdoğan. Seyrediyorum, bakıyorum diyor. Kadınlara kızlara bakıyorum diyor. Senin görevin bu mudur?

YÜREĞİN  VARSA GEL KARŞIMA

Al ananı da git diyen sen değil miydin? Sen değil miydin? Hem cinsel hem de siyasi sapıklığın adresi Recep Tayyip Erdoğan'dır. Yüreğin varsa gel karşıma, senin istediğin televizyon programlarında oturalım konuşalım bakalım sapık kimmiş.

"SÖZÜMÜ CİNSEL ALANA ÇEKMEK ONLARIN KAFALARININ ARKASINDA NELERİ DÜŞÜNDÜKLERİNİ GÖSTERİYOR"

Deyimler sözlüğüne bakın, önüne dikilmek, önüne düşmek, önüne geçmek, önüne yatmak deyimdir. Önüne yatmak iki anlama geliyor. Bir kimsenin önüne boylu boyunca uzanmak. Bir kişi veya kurumu korumak amacıyla elindeki imkanları kullanmak. Bunu alıp da cinsel bir alana çekmek onların kafalarının arkasında neleri düşündüklerini gösteriyor aslında. Sen bakansın, çocukları koruyacağın yerde kalkıp vakfı koruyorsun.

YETKİ OLMADIĞI HALDE BU DERNEKLER, VAKIFLAR YURTLARI NASIL AÇTILAR?

Önüne yatmak deyimini de kendileri kullandı. Milli Eğitim Bakanı da Ensar'ın önüne yatmış vaziyette. Çocuklar Karaman'da tecavüze uğrarken senin ağzından bir cümle çıktı mı? Sen nasıl bir insansın ya. Bir cümle dahi kurmuyorsun. Sende nasıl bir ahlak var. Sen hiçbir şey yapamazsın. Cürmün olsa oturduğun yer kadar senin cürmün. Biz haklıyız, namusluyuz. Biz çocuklarımızı koruruz. Çocuklarımızın yaban ellere teslim edilmesine karşıyız. İlköğretimde, ortaöğretimde yurt açma yetkisi Milli Eğitim Bakanlığı'nındır. Bu yetki olmadığı halde bu vakıflar bu yurtları nasıl açtılar?