BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,93
ALTIN 2.430,79
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu'ndan Ensar Vakfı soruları

Bakan Ramazanoğlu'nun taciz olayları sonrası Ensar Vakfı'nı savunduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu "vicdanlarınızı rahatsız etmesi için böyle bir olaya en az kaç kez rastlanmalıdır?" diye sordu.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada hükümetin Karaman'daki çocuk tacizi olaylarına yönelik tutumunu eleştirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun taciz olayları sonrası Ensar Vakfı'nı savunduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu " Bir haftadır mağduriyet yaygarası koparanlara soruyorum; vicdanlarınızı rahatsız etmesi için böyle bir olaya en az kaç kez rastlanmalıdır?" diye sordu.

Hükümetin terör olaylarından sorumlu olduğunu savunan CHP lideri "Kendi yarattıkları terörü, iktidarda kalmak için kullananlar, verdiğimiz bunca şehidin ve gazinin hesabını tarih önünde mutlaka verecektir! Yandaş diye hırsıza, tecavüzcüye, iftiracıya, kul hakkı yiyene ses çıkarmayan dilsiz şeytanlar, bilin ki karşınızda hep beni göreceksiniz!" dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları:

AKP Hükümeti'nden tek bir kişi, Ramazanoğlu'nun "Bir kez rastlanmış olması kurumu karalamak için gerekçe olamaz" sözüne tepki göstermedi. Bir haftadır mağduriyet yaygarası koparanlara soruyorum; vicdanlarınızı rahatsız etmesi için böyle bir olaya en az kaç kez rastlanmalıdır? Dine saygısı olan insan hırsızı, tecavüzcüyü korur mu? Herkes vicdanına bu soruyu sorsun. Vicdanınızın sizi getireceği doğru adres CHP'dir.

Adı 'korumak' anlamındaki vakıfta çocuklara; adında adalet olan parti iktidarında hakka, hukuka tecavüz ediliyor. Bunun hesabını soracağım!

Terörü bitirmek için her türlü desteği veren CHP’yi suçlayacağınıza, oturduğunuz koltukların adam gibi hakkını verin ya da çekin gidin! Kendi yarattıkları terörü, iktidarda kalmak için kullananlar, verdiğimiz bunca şehidin ve gazinin hesabını tarih önünde mutlaka verecektir! Yandaş diye hırsıza, tecavüzcüye, iftiracıya, kul hakkı yiyene ses çıkarmayan dilsiz şeytanlar, bilin ki karşınızda hep beni göreceksiniz!