BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,73
ALTIN 2.485,97
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu’ndan deprem mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yayımladığı mesajda, “Ne gelirse mala gelsin. Onun telafisi var. Artık canımız yanmasın. Giden mal ols...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yayımladığı mesajda, “Ne gelirse mala gelsin. Onun telafisi var. Artık canımız yanmasın. Giden mal olsun” dedi.
CHP Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada, bugün meydana gelen deprem ile ilgili Kılıçdaroğlu’nun bir mesaj yayımladığı belirtildi. Mesajında, “İl, ilçe, belde ve adalarımızla Türkiye’mize, vatandaşlarımıza, ayrıca depremden etkilenen komşularımıza büyük geçmiş olsun” diyen Kılıçdaroğlu, şunları ifade etti:
“Bolu’dan Edirne’ye, İstanbul’dan İzmir’e, Çanakkale’den Eskişehir’e, Antalya’dan Gökçeada’ya kadar çok geniş bir alanda hissedilen ve komşularımızı da etkileyen deprem, bir deprem için uzun ve tehlikeli sayılabilecek kadar uzun sürdü. Ama çok şükür, yetkililerin ifadesine göre can kaybımız yok, yaralılar içinde hayati tehlikesi olan da yok. Yetkili resmi ağızlar bunu söylüyor. Herkese, hepimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor ve felaket artık burada ve bu noktada kalsın diyor, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Dileğimiz, isteğimiz, beklentimiz budur. Yetkililerin verdiği bilgiye göre, çok şükür can kaybımız yok. Dilerim bundan sonra da olmaz. Ne gelirse mala gelsin. Onun telafisi var. Artık canımız yanmasın. Giden mal olsun. Öte yandan, böyle durumlarda zor olduğunu biliyorum ama herkesi soğukkanlılığını korumaya, sorumluları da tüm sorumluluklarını büyük bir dikkat ve özen ile yerine getirmeye çağırıyor, deprem ile sarsılan tüm vatandaşlarımıza ve komşularımıza geçmiş olsun dileklerimle sevgilerimi saygılarımı sunuyorum.”
(İHA)