BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'ndan 'delice' yorum!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Başbakan'ın 'Çılgın' dediği 'Kanal İstanbul' projesi ile ilgili son yorumu kavga çıkartacak cinsten.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'Kanal İstanbul' projesine bir yorum da Twitter'dan yaptı. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin aylardır beklediği 'Çılgın Proje'sini dün açıklamıştı. Projenin açıklanması ile birlikte, değişik görüşler açıklandı. Ancak ençok merak edilen, 'CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yorumu ne olacak?' sorusuydu.

Başbakan açıklama yaparken gözler Kılıçdaroğlu'nu aradı. Gazeteciler, CHP Lideri'ni helikopterle Edirne mitingine gitmek üzere Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda bekleyen buldu. Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu salondaki televizyon kapalıydı ve açıklamayı izlemedi.

Sonraki dakikalarda ise Kılıçdaroğlu'nun ilk yorumu ise 'Bu yeni bir proje değil' değil diyerek "Osmanlı'dan bu yana gelen bir proje. AKP'nin projesinde insan yok. Yandaşlarını zengin etmek var. Türkiye'nin çılgın projelere değil, düşünen, üreten adamlara ihtiyacı var" olmuştu. 

SON YORUMU 'DELİCE' OLDU

Kılıçdaroğlu son yorumunu ise sosyal paylaşım sitesi Twitter aracılığıyla yaptı.  Kılıçdaroğlu, Twitter hesabı aracılığıyla, "Çocukları köyden okula götüren yollar yokken, İstanbul'u kazmak sorumsuzluktur. Çılgın oldukları belliydi ama deli olduklarını bilmiyorduk" yorumunda bulundu.