BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.508,91
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a atlet yanıtı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Adalet Kurultayı'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisinin atletli fotoğrafına yaptığı eleştirilere yanıt verdi.

Abone ol

CHP’nin, ‘Adalet Kurultayı’ Çanakkale savaşlarının yaşandığı Ecaabat Kocatepe'de, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla Adalet Yürüyüşü'nden 1 buçuk ay sonra başladı. 

 Kocadere Kamp Alanı'nda 4 gün sürecek Adalet Kurultayı'nın açılış konuşmasını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın atletli fotoğrafını eleştirmesine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Benim atletimle uğraşacağına 142 milyar doları bu ülkenin çiftçisine versene." dedi.

Erdoğan'dan atletli Kılıçdaroğlu yorumu!

 "BENİM ATLETİMLE UĞRAŞACAĞINA..."

Birileri faize karşıyım diyor. Çok yüksek diyor. Son 15 yılda bir avuç faiz lobisine ödenen miktar 142 milyar dolar. Benim atletimle uğraşacağına 142 milyar doları bu ülkenin çiftçisine versene. Düşünün Gazze'ye gitmek için vatandaşları teşvik edeceksin. Binin gemiye diyecek, göndereceksiniz. 9 Türk vatandaşı hayatını kaybedecek, kıyameti koparacaksın sonra gideceksin önlerinde diz çökeceksin. 

Memur istedi vermedin, FETÖ ne istediyse apar topar verdin. Sen vatansever değilsin kardeşim. Bunu yapana vatansever denmez. Son 15 yılda hırsızlık, yolsuzluk yapanlar bu ülkede muteber kişi olmaya başladılar. Devleti yönetmek için cin gibi olmak lazım, cebi doldurmak lazım. Bu algıyı yerleştirmeye başladılar.