BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,96
ALTIN 2.438,51
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'ndan çok ağır çıkış 'Avcunu yalar'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 100 bin liralık tazminat davası açmasıyla ilgili olarak 'Açıkça söyleyeyim avucunu yalar' dedi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine 100 bin liralık tazminat davası açmasıyla ilgili çok sert ifadelerle cevap verdi.

"AÇIK SÖYLEYEYİM AVUCUNU YALAR"

Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın kendisine açtığı tazminat davasına ilişkin, "
Erdoğan tazminat davası açmış. 100 bin liralık. 100 bin lira onu tatmin eder mi bilmiyorum. Keşke 30 milyon avroluk dava açsaydı da oğluna paraları sıfırladınız mı derken biraz daha katkısı olurdu Açıkça söyleyeyim avucunu yalar." dedi.

kemal-kilicdaroglu.20150605135615.jpg 

ERDOĞAN'A BİR DE 'YSK' ELEŞTİRİSİ YAPTI

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a ilişkin eleştirilerine devam ederken, YSK'nın AK Parti'nin seçim yasağının ertlenemsine yönelik başvurusunu kabul ederek yasakların bugün saat 18.00'e kadar uzatılmasına ilişkin, "Seçim yasakların Erdoğan’ın muhalefete yönelik eleştirilerini biliyoruz. Cumhurun başkanı değil ki kendi partisini başkanı. En büyük zararı da kendi partisine demokrasiye veriyor. Erdoğan’dan çok YSK’yı konuşmamız lazım. Tarafsız davranacaklardı. Bunların hiçbirine uyulmadı. YSK açıkça iktidar partisini lehine görev yapıyor. Açıkça şunu söylesinler: Biz iktidar partisinin seçim kurulu üyesiyiz onlar için çalıştık. Kendi çocuklarına bunu desinler." dedi.