BIST 9.680
DOLAR 32,54
EURO 34,97
ALTIN 2.426,77
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'ndan bomba Ömer Kavurmacı açıklaması

4 Mayıs'ta tahliye edilen ve hakkında çıkarılan yakalama kararı sonrası dün gece teslim olan Ömer Kavurmacı hakkında CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan bir açıklama geldi. CHP lideri Kavurmacı'nın tekrar tutuklanmasını doğru bulmadığını söyledi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Adalet Yürüyüşü'nün 3. gününe başlamadan önce açıklamalarda bulundu.

TUTUKLANMASINI DOĞRU BULMUYORUM

Kılıçdaroğlu, FETÖ/PDY’nin iş adamları yapılanmasına yönelik soruşturmanın sanıkları arasında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması ile ilgili olarak "Kavurmacı'nın tekrar tutuklanması kararını doğru bulmuyorum. Yargıda çifte standart olmamalı. Aslolan tutuksuz yargılamadır" dedi.

KILIÇDAROĞLU, "DAMAT SERBEST, GARİBANLAR İÇERİDE" DEMİŞTİ

Dört gün önce partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, "Damatlar serbest bırakılıyor. Parası olan, dayısı olan serbest bırakılıyor. Gariban olan, içeride kalıyor. Onlar, niye serbest bırakılmıyor? Çünkü kayınpederleri, kayınpeder değil. Dayıları, paraları yok. Parası olanın, kayınpederi olanın serbest bırakıldığı bir ortamda, adaleti sağlayamazsınız" demişti.

Ömer Faruk Kavurmacı ve Hüseyin Çapkın gözaltına alındı