BIST 9.056
DOLAR 32,32
EURO 35,12
ALTIN 2.301,84
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu yine faka bastı

Kılıçdaroğlu Twitter hesabından öyle bir söz söyledi ki ki bunun üzerine yeniden Twitter ekibini kovmak zorunda kalabilir.

Abone ol

BANU İRİÇ

İNTERNETHABER.COM (ÖZEL İÇERİK)- CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan'ı eleştireyim derken yine kendisini zor duruma sokacak sözlere imza attı. Twitter hesabından bir ileti paylaşan Kılıçdaroğlu "Artık Google'a diktatör yazdığınızda 'Recep Tayyip Erdoğan mı demek istediniz?' diye soruyor" dedi.

Bunun üzerine İnternethaber olarak Google'dan bir araştırma yapalım dedik ve Google'a 'diktatör' kelimesini yazdık. Ancak Google sonuç olarak bize Recep Tayyip Erdoğan haricinde başka bilgiler çıkardı. İlk açılan sayfada Kılıçdaroğlu'nun dediği gibi "Recep tayyip Erdoğan mı demek istediniz?' diye sormayan Google, komedi filmi olan Diktatör ile ilgili bilgiler çıkardı. Hatta ilk sayfada Atatürk ile bilgiye bile rastlandı.

KILIÇDAROĞLU TWİTTER EKİBİNİ KOVMUŞTU

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun daha önce Twitter hesabından Karadeniz gezisi sonrası Karadenizlilerin yöresel müzik aleti "tulum" yerine "gayda" yazılmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Mart ayındaki Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Ankara’da Rize Günleri Etkinlikleri'ne katılmış ve Rizelilerle horon oynamıştı. Kılıçdaroğlu'nun 2 kişilik twitter ekibi ise "Gayda dinleyip, horona eşlik edip, hemşehrilerimizle sohbet ettik" diye mesaj atınca ortalık karışmıştı. Bunun üzerine Twitter ekibinin işine son verilmişti.

kilicdaroglu-twitter.jpg 

İŞTE GOOGLE'DA BULDUĞUMUZ SONUÇLAR

ekran-resmi-2013-05-22,-13.19.39.png