BIST 9.682
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.492,25
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'dan Umut Oran cevabı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Umut Oran'ın Mersin'den aday gösterileceği iddialarına cevap verdi.

Abone ol
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Umut Oran'ın sağlık sorunları nedeniyle çekilen Mustafa Baysal'ın yerine Mersin'den aday gösterileceği iddialarına cevap verdi. Milletvekillerinin bölgede olduğunu ve konuyu il başkanıyla değerlendirildiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, kararın buna göre verileceğini söyledi.
 
Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu’nun Gerede İlçesi’nde tabakhaneye giderek işçileri ziyaret etti. Gerede Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu daha sonra tabakhanelere gitti. Kılıçdaroğlu işçilerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi. 
 
UMUT ORAN’IN ADAY GÖSTERİLMESİ
 
Gazetecilerin Kılıçdaroğlu, Umut Oran’ın Mersin’den kontenjan dördüncü sırada aday gösterilen ve kalp spazmı geçiren Mustafa Baysan’ın yerine aday gösterileceğiyle iddiaların sorulması üzerine, "Arkadaşlar konuyu değerlendiriyorlar, bakıyorlar. İl başkanımız orada, milletvekilimiz orada, diğer arkadaşlar orada. Oturulup konuşuluyor bakacağız ona. Tabi bu arada sağlık sorunu yaşayan dördüncü sıra arkadaşıma da geçmiş olsun dileklerimi ileteyim" diye cevapladı.
 
POLİSLERİN DE SORUNLARINI CÖZECEĞİM
 
Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlayan Kılaçdaroğlu, "Bugün polis teşkilatının kuruluş yıldönümü. Polisler çok zor koşullarda görev yapıyorlar. Onların da sorunları var. Bütün polis arkadaşlara bu vesileyle bir şey söylemek istiyorum; sizin yaşadığınız sıkıntıları çok iyi biliyorum. Nasıl emeklilerin sorunlarını çözeceksem hiç meraklanmayın sizin de sorunlarınızı çözeceğim" dedi.